Afișez toate cele 8 rezultate

Aspirator STIHL SE 33

499,00 lei
Pentru curatarea suprafetelor uscate si umede din gospodarie precum si pentru curatearea masinii. Utilizare universala datorita ofertei vaste de accesorii.

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 62

710,00 lei
Aspirator compact pentru suprafeţe umede/uscate, cu echipare de primă clasă. Având funcţia de suflantă pentru curăţarea locurilor greu accesibile. Funcţie de curăţare a filtrului, duză reversibilă de podea, duză de rosturi, duză universală şi sac pentru filtru. Ideal pentru curăţenia în gospodărie, pivniţă, în zone exterioare din aproprierea casei şi în mici ateliere.

Aspirator de mana STIHL SEA 20.0 SET

689,00 lei
Primul aspirator de mana fara fir din gama de produse STIHL.Utilizare in jurul casei si in masina.

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 45

647,00 lei
Suflantă maniabilă, cu acumulator, pentru curăţarea unor suprafeţe exterioare de mici dimensiuni din gospodărie. Duză rotundă, acumulator integrat cu indicator al încărcării, suport fixabil pe perete pentru depozitare practică, cu încărcător integrat.

Aspirator BISONTE AS-506

760,00 lei
Aspirator profesional cu aspirare umeda si uscata, ideal a se folosi cu slefuitorul Bisonte pentru pereti / tavan

Aspirator cu tocător STIHL SH 56

1.649,00 lei
Ideal pentru curățarea suprafețelor de dimensiuni medii. Reglaj continuu al turației, cu duză rotundă si motor 2-MIX

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 122 E

2.149,00 lei
Aspirator performant cu funcţionare umedă şi uscată. Cu reglaj de turaţie şi pornire delicată. Cu sistem automat de cuplare şi priză pentru conectarea de electrounelte. Aspiratorul se cuplează şi se decuplează automat de la unealtă. Funcţie de curăţare a filtrului, cuplă rapidă, role de ghidare cu posibilitate de blocare şi duză de pardoseală universală. Sistem de filtrare în mai multe trepte. Tub de mână şi de aspirare din inox. Furtun de aspirare de 3,0 m.

Suflanta STIHL SH 86

1.999,00 lei
Suflanta benzina STIHL SH 86 de mare capacitate cu jet de aer foarte puternic pentru curăţarea suprafeţelor întinse de frunze şi iarbă după ce gazonul a fost tuns. Cu catalizator şi sistem antivibraţii confortabil.