Afișez toate cele 6 rezultate

Spectacol 9 24 36

Aspirator STIHL SE 133 ME

2.899,00 lei
Aspiratoare complete umede și uscate cu funcție de pornire automată în clasa de praf M. Curățarea automată a filtrului fără pierderea puterii de aspirație, monitorizarea automată a debitului volumic, controlul vitezei infinit variabil, cu plăci adaptoare pentru transportul cutiilor de scule, accesorii anti-statice și pentru extragerea pe unelte electrice alimentate cu baterii.

Aspirator pentru suprafata STIHL SE 122 E

1.900,00 lei
Aspirator performant cu funcţionare umedă şi uscată. Cu reglaj de turaţie şi pornire delicată. Cu sistem automat de cuplare şi priză pentru conectarea de electrounelte. Aspiratorul se cuplează şi se decuplează automat de la unealtă. Funcţie de curăţare a filtrului, cuplă rapidă, role de ghidare cu posibilitate de blocare şi duză de pardoseală universală. Sistem de filtrare în mai multe trepte. Tub de mână şi de aspirare din inox. Furtun de aspirare de 3,0 m.

Aspirator cu tocător STIHL SH 56

1.449,00 lei
Ideal pentru curățarea suprafețelor de dimensiuni medii. Reglaj continuu al turației, cu duză rotundă si motor 2-MIX

Aspirator BISONTE AS-506

760,00 lei
Aspirator profesional cu aspirare umeda si uscata, ideal a se folosi cu slefuitorul Bisonte pentru pereti / tavan

Aspirator pentru suprafata STIHL SE 62

679,00 lei
Aspirator compact pentru suprafeţe umede/uscate, cu echipare de primă clasă. Având funcţia de suflantă pentru curăţarea locurilor greu accesibile. Funcţie de curăţare a filtrului, duză reversibilă de podea, duză de rosturi, duză universală şi sac pentru filtru. Ideal pentru curăţenia în gospodărie, pivniţă, în zone exterioare din aproprierea casei şi în mici ateliere.

Aspirator STIHL SE 33

499,00 lei
Aspirator STIHL SE 33 compact umed și uscat puteți efectua fără efort lucrări de curățare în casă, subsol sau în mașină.