Afișez toate cele 10 rezultate

Spectacol 9 24 36

Function basic STIHL

279,00 lei
Stihl FUNCTION Basic - Set de casca usor si compact, cu design modern. EN 352, EN 397, EN 1731. Ochii si urechile au nevoie de protectie atunci cand se utilizeaza utilaje de putere. Casca de protectie si antifoanele STIHL, reglabile individual, s-au dovedit practice in acest domeniu. Antifoanele reduc nivelul de zgomot al motorului. Viziera protejeaza fata de resturile din zbor, cum ar fi: iarba, crengi si praf.

Casti de protectie auditiva concept 24 STIHL

99,00 lei
Antifoanele de protectie auditiva Concept 24 de la Stihl fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352.

Casti de protectie auditiva concept 23 STIHL

Antifoanele de protectie auditiva Concept 23 de la Stihl fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352.

Capsule de protectie auditiva STIHL

Antifoanele interne Ear Soft de la 3M fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352-2. Acestea pot fi utilizate in constructii de masini, constructii, industria textila, chimica si farmaceutica, tipografica si lemnului.

Dynamic light STIHL

Cască de siguranță deosebit de ușoară din policarbonat pentru lucrul în copaci și la sol. Ochelari de protecție retractabili, protecție auditivă integrată cu cablu, curea de bărbie în 4 puncte, accesorii interioare în 6 puncte, bandă reglabilă cu clichet, autocolant reflectorizant. Ochelarii de protecție sunt testați la EN 166, dopurile pentru urechi la EN 352 și casca la EN 397.

Advance x-vent STIHL

Articole de acoperire ușoare, cu distribuție optimă a greutății. Protecție îngustă a urechii, control ușor al mărimii capului, deschideri de ventilație, grilă din oțel cu arc, transmisie foarte mare a luminii (75-80%). Autocolante reflectorizante. Respectă standardele EN 352, EN 397, EN 1731.

Advance vent STIHL

Cască ventilată cu protecție subțire pentru urechi cu profil Bluetooth pentru confort și mobilitate în timpul funcționării și cu bandă de reglare a clichetului este ușor de instalat.

Special dynamic STIHL

Set de căști bine stabilit cu noul sistem de viziere, protecție ridicată împotriva zgomotului și vârf anti-orbire. EN 352, EN 397, EN 1731.

Function universal STIHL

Un model ușor entry-level cu vizor mare din nailon. Etanșarea vizierei pe vârful căștii pentru a proteja împotriva murdăriei. Protecții pentru urechi într-un design subțire, cu o bună protecție la zgomot și vizibilitate. Deschideri de ventilație în zona superioară a carcasei căștii. Capac de blocare a știftului pentru reglarea simplă a bandei. Conform EN 352, EN 397 și EN 1731.

Extrem dynamic STIHL

Set de căști modernizat cu clichet reglabil și sistem de viziere V5 Vizor cu trei zone cu penetrare foarte mare a luminii. Cu indicator UV. EN 352, EN 397, EN 1731.