Afișez toate cele 5 rezultate

Capsule de protectie auditiva STIHL

22,00 lei
Antifoanele interne Ear Soft de la 3M fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352-2. Acestea pot fi utilizate in constructii de masini, constructii, industria textila, chimica si farmaceutica, tipografica si lemnului.

Casti de protectie auditiva concept 23 STIHL

103,00 lei
Antifoanele de protectie auditiva Concept 23 de la Stihl fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352.

Casti de protectie auditiva concept 24 STIHL

124,00 lei
Antifoanele de protectie auditiva Concept 24 de la Stihl fac parte din gama de echipamente pentru protectie auditiva fiind conforme normei EN 352.

Casca protectie STIHL Function basic

341,00 lei
Stihl FUNCTION Basic - Set de casca usor si compact, cu design modern. EN 352, EN 397, EN 1731. Ochii si urechile au nevoie de protectie atunci cand se utilizeaza utilaje de putere. Casca de protectie si antifoanele STIHL, reglabile individual, s-au dovedit practice in acest domeniu. Antifoanele reduc nivelul de zgomot al motorului. Viziera protejeaza fata de resturile din zbor, cum ar fi: iarba, crengi si praf.

Casca protectie STIHL Function universal

417,00 lei
Un model ușor entry-level cu vizor mare din nailon. Etanșarea vizierei pe vârful căștii pentru a proteja împotriva murdăriei. Protecții pentru urechi într-un design subțire, cu o bună protecție la zgomot și vizibilitate. Deschideri de ventilație în zona superioară a carcasei căștii. Capac de blocare a știftului pentru reglarea simplă a bandei. Conform EN 352, EN 397 și EN 1731.