Afișez toate cele 19 rezultate

Foarfeca pomi electrica PELLENC pe baterie PRUNION 250

6.307,00 lei
Foarfeca compacta usor de gestionat, manevrat, potrivita pentru orice dimensiune de mana

Foarfeca gard viu electrica PELLENC HELION COMPACT 2 pe baterie

  Putere maxima 1.200 W Cadenta de taiere: de la 3000 la 3.800 lovituri/min Lungimi lame disponibile: 27 cm, 51 cm, 63 cm, 75 cm (optional)

Foarfeca de tuns gard viu STIHL HS 45

1.349,00 lei
Foarfecă de tuns gard viu, foarte uşoară pentru începători, pentru întreţinerea gardului viu în grădină. Tăiere foarte bună pentru tuns garduri vii de înălţime joasă până la nivelul pieptului şi tufe de diferite forme. Geometria specială a cuţitelor asigură o imagine curată şi precisă a tăierii.

FOARFECA DE MANA UNIVERSALA

227,00 lei
FOARFECA UNIVERSALA Lungime (cm) 21 Greutate (grame) 210 Material Lama Otel Carbon Utilizare Universala Cod produs Universala Producator Castellari ID

Foarfeca de gard viu electrica STIHL HSE 52 500MM

659,00 lei
Foarfece de grădină electric, maniabil şi uşor pentru tăierea silenţioasă a ramurilor şi crengilor mai subţiri. Pornire cu două mâini şi pârghie blocatoare.

Foarfeca de gradina cu acumulator STIHL HSA 26 / Set (AS2/AL1)

749,00 lei
Stihl HSA 26 este editia cea mai nou a foarfecelor pentru gard viu si arbusti pe acumulatori de la Stihl. Foarfece de grădină funcționate de bateriile STIHL pentru întreținere ocazională a grădinii. Foarfecele de grădină fără fir HSA 26 operate de baterii STIHL permit amenajarea spațiilor interne și întreținerea grădinii . Valoarea ușoară a tăierii arbuștilor și a marginilor de iarbă. De atașare-forfecare arbust fălește STIHL“ s optimizat tăietor geometrie pentru honuire garduri vii mici veșnic verzi și copaci mici cu frunze ornament până la 8 mm grosime ramură . De atașare trimmerul de iarbă bucăți în jurul mai mici peluze, terase și paturi de flori fără efort.

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu STIHL HSA 45

676,00 lei
Foarfece foarte uşor pentru gard vi, cu randament bun de tăiere a crengilor din curţi. Lamă unilaterală cu dinţi la 24 mm unii de alţii, protecţie, piesă cu filet pentru protejarea vârfului şi acumulator cu indicator al încărcării. Masa: 2,3 kgb. Acumulatorul se încarcă în: 145 min. / 210 min. (80% / 100%).

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu STIHL HSA 56

833,00 lei
Foarfece uşor pentru garduri vii, cu acumulator, cu randament foarte bun de tăiere a gardurilor vii şi a arbuştilor din jurul casei. Uşor de folosit, silenţios, fără să necesite protecţii pentru auz. Cuţit tăietor cu două tăişuri. Lamele ţin crenguţele mai bine în spaţiile gutiforme dintre ele.

Foarfeca de tuns gard viu electrica STIHL HSE 71

899,00 lei
Foarfece de gard viu electric, puternic, cu vibraţii reduse, 600 Watt, pentru crengi mai groase. Tăietură puternică, design ergonomic, manevrare simplă. Mâner rotativ cu 5 poziţii pentru tăierea flexibilă, comodă. Cu două lungimi de tăiere.

FOARFECA RAMURI TUCANO VBARA TELESCOPICA

850,00 lei
Foarfecă de ramuri profesională cu bară telescopică 4m Tucano V4M Castellari Foarfeca de ramuri profesională cu bară telescopică 4m Tucano

FOARFECA RAMURI TUCANO VG6 CU BARA TELESCOPICA 6M

875,00 lei
Foarfecă de ramuri profesională cu bară telescopică 6m Tucano V6M Castellari Foarfeca de ramuri profesională cu bară telescopică 6m Tucano

Foarfeca pe benzina pentru gard viu STIHL HS 45

999,00 lei
Foarfecă de tuns gard viu, foarte uşoară pentru începători, pentru întreţinerea gardului viu în grădină. Tăiere foarte bună pentru tuns garduri vii de înălţime joasă până la nivelul pieptului şi tufe de diferite forme. Geometria specială a cuţitelor asigură o imagine curată şi precisă a tăierii.

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu STIHL HSA 66

1.224,00 lei
Foarfece cu acumulator, pentru gard viu, silentios, puternic cu un acumulator litiu-ion impresionant. Cu eficienta ridicata de taiere, cutit de taiere cu o lungime de 50 cm, distanta mare intre dinti si lungimea dintilor pentru crengi de pana la 22 mm diametru, lame de taiere cu o singura fata, greutate 3,1 kg. Cu AP 115 si AL 100.

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu STIHL HSA 86

1.331,00 lei
Foarfecele cu acumulator, pentru gard viu ofera o putere si eficienta si mai ridicate, la o greutate scazuta si numar constant de curse in sarcina chiar si la retezare. Distanta intre dinti de 33 mm, lame de taiere cu doua fete, cutit filetat si protector tip.  

Foarfeca electrica STOCKER E-25 TR

1.355,00 lei
  • foarfeca electrică Vulcano E-25 TR este ușoară, rapidă și puternică
  • cu modul automat de operare, tăierea poate fi mai rapidă și mai puțin obositoare
  • trăgaciul magnetic reactiv închide lamele de fiecare dată când este apăsat
  • în plus, datorită învelișului de teflon al lamelor, tăierile sunt mai fine, iar lamele sunt mai protejate
  • cu cele două baterii reîncărcabile incluse Li-Ion de 2,5 Ah/14,4 V, operațiunile pot dura până la 6 ore, care este echivalent cu mai mult sau mai puțin de 4.000* de tăieturi
  • operatorul poate tăia cu ușurință ramuri de 25 mm, reducând efortul și presiunea mâinii și a încheieturii, datorită designului ergonomic care oferă o strângere perfectă și o greutate ușoară, de numai 900 grame
  • extinderea duratei de viață a acestei foarfece este o operațiune la îndemâna tuturor, întrucât mentenanța obișnuită poate fi efectuată ușor și rapid de către proprietar cu kitul de mentenanță inclus
  • foarfeca electrică vine însoțită de o valiză utilă și robustă pentru transportul în siguranță: în interiorul acesteia se pot depozita până la 3 baterii, încărcătorul pentru baterii, kitul de mentenanță și manualul de utilizare
*testat pe un diametru mediu de 21 mm

Foarfeca cu acumulator STIHL HSA 60 SET(AK10+ AL101)

1.728,00 lei
Cu mașina de tuns gard viu fără fir STHIL HSA 60, puteți tăia eficient și convenabil chiar și gardurile vii mari din proprietatea dumneavoastră privată și întreținerea grădinii . Datorită motorului EC durabil, STIHL HSA 60 este o tuns gard viu foarte puternic. Funcționează cu baterii litiu-ion din sistemul STIHL AK . În timpul utilizării, STIHL HSA 60 impresionează prin echilibrul său optim și prin funcționarea comodă și ergonomică.

Foarfeca cu acumulator STIHL HSA 50 SET( AK10+AL101)

1.599,00 lei
Mașina de tuns gard viu fără fir STHIL HSA 50 este un adevărat polivalent pentru proprietate privată și întreținerea grădinii . Îl puteți folosi pentru a lucra în zone sensibile la zgomot și pentru a taia eficient gardul viu . STIHL HSA 50 este, de asemenea, potrivit pentru tunderea arbuștilor sau pentru îngrijirea copacilor . Mașina de tuns gard viu fără fir ușor funcționează cu baterii litiu-ion din sistemul STIHL.AK și impresionează prin echilibrul său optim.

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu STIHL HSA 94 R

2.400,00 lei
Foarfece rezistent cu randament foarte mare şi cu cuţit puternic cu viteză mică, pentru o tăietură puternică. Turaţie constantă (chiar şi sub sarcini extreme de retezare dură), mâner rotativ multifuncţional cu turaţie reglabilă în trei trepte, cuţit cu două tăişuri la varianta pentru retezare şi protecţie fixă cu şurub împotriva tăierii şi pentru ghidaj. Lungimea tăieturii 75 cm.

Foarfeca pe benzina STIHL HS 82 R

2.999,00 lei
Foarfece profesional pentru gard viu, cu motor STIHL 2-MIX, în versiune pentru scurtare. Cuțit dublu. Potrivit atât pentru tăierea pe verticală cât și pentru tăierea pe orizontală. Greutate mică și vibrații reduse. Mecanism corelat special, cu până la 3.100 curse/minut pentru o viteză scăzută a cuțitului și implicit adecvat pentru o tăietură fermă.