Afișez toate cele 20 de rezultate

Deflector ADF 500 STIHL

666,00 lei
Deflectorul ADF 500 este ușor de montat și înlocuiește cutia de prindere iarbă atunci când nu este necesară colectarea ierbii. Deflectorul din spate permite distribuirea uniformă a tăieturilor pe suprafața gazonului. Pentru cositoare T5 și T6.

Masina de tuns iarba STIHL RM 443

1.749,00 lei
Mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 443 cu o lățime de tăiere de 41 cm este ideală pentru grădinarii ocazionali care își doresc o tundere și manevrare agilă și rapidă pe suprafeţele de gazon de dimensiuni medii.

MA 235.0

1.387,00 lei
Viking MA 235 Solo (63110111406) Masina de tuns iarba MA 235 este ideală pentru grădini de până la aprox. 200

RM 248.2

1.449,00 lei
Masina pentru tuns gazonul STIHL RM 248.2 latime taiere 46 cm cos 55 l motor 2.8 cp benzina Masina de

Masina tuns STIHL RM 248.2 T

1.699,00 lei
Masina tuns gazonul STIHL RM 248.2 T autopropulsata latime taiere 46 cm cos 55 l 2.8 CP benzina Masina de

Masina de tuns iarba STIHL RM 248 T

1.649,00 lei
Mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 248 T a fost dezvoltată pentru tunderea fără efort a gazonului de mărime medie. Acest model practic este un entry-level cu angrenaj cu o viteză şi eficienţă ridicată a motorului. La el impresionează puterea de tăiere şi colectare a ierbii. Această maşină de tuns iarba, cu lăţime de tăiere de 46 cm, este echipată cu un coş colector de iarbă cu capacitate de 55 litri şi reglare centrală a înălțimii de tăiere în șapte trepte de la 25 la 75 mm. RM 248 T este o maşină de tuns iarba compactă, manevrabilă cu rezultate excepţionale de tăiere.

Masina de tuns iarba RM 253.2 T

2.399,00 lei
Masina de tuns iarba STIHL RM 253.2 T este o mașină de tuns iarbă puternică și dispune de peluze medii

Masina de tuns gazon RM 253.2

2.149,00 lei
Masina pentru gazon STIHL RM 253.2 latime lucru 51 CM motor 3 CP cos 55 L Impingere Excelent daca puteti

Masina de tuns iarba cu motor electric STIHL RME 235

649,00 lei
Maşina electrică uşoară de tuns iarba, RME 235 are o lăţime de tăiere de 33 cm, şi este potrivită în special pentru terenurile de mici dimensiuni. Reglarea centrală a înălţimii de tăiere în cinci trepte asigură un gazon perfect tăiat. Mânerul reglabil pe înălţime în două trepte înlesneşte manevrarea confortabilă în timpul utilizării. Utilajul poate fi strâns simplu pentru transport şi depozitare uşoare. RME 235 dispune de un coş colector de iarbă cu capacitate 30 litri, cu indicator al nivelului de umplere.

Masina de tuns iarba cu motor electric STIHL RME 339 C

1.299,00 lei
Mașina de tuns iarba STIHL RME 339 C cu o lățime de tăiere de 37 cm este ideală pentru terenuri de mici dimensiuni. Reglarea centrală a înălţimii de tăiere garantează înălţimea perfectă a gazonului, care poate fi setată în cinci trepte. Eliberarea integrală a cablului fixează în siguranță cablul prelungitor în timpul lucrului cu RME 339 C. Acest model permite lucrul în mod ergonomic şi economic. Datorită mânerului mono-confort cu reglare de înălţime în două trepte, coşul colector de iarbă de capacitate 40 litri cu indicator al nivelului de umplere poate fi scos extrem de uşor.

Masina de tuns iarba STIHL RM 248

1.499,00 lei
Mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 248 a fost dezvoltată pentru tunderea fără efort a gazonului de mărime medie.

Masina de tuns iarba STIHL RMA 235

1.739,00 lei
Avantajele STIHL RMA 235 sunt evidente: greutatea sa mică și ușurința de manevrare. Suprafeţele foarte mici sunt ușor de tuns cu o mașină de tuns iarba electrică ușoară de 14 kg. Energia necesară este furnizată de sistemul de acumulatori STIHL COMPACT, folosind acumulatori cu ioni de litiu de înaltă calitate. Unitatea motorului este, de asemenea, echipată cu un mod eco mereu pornit, care împreună cu cuţitul tăietor optimizat asigură eficiență maximă în utilizare. Folosind reglarea centrală a înălțimii de tăiere, puteți alege între cinci setări de înălțime, cu o scală care arată setarea curentă. Coşul colector de iarbă rabatabil a fost, de asemenea, proiectat pentru ușurință în manipulare. Prin urmare, poate fi eliberat și golit în doar câțiva pași simpli. Între utilizări, această mașină de tuns iarba ușoară pe acumulatori este ușor de transportat.

Masina de tuns iarba STIHL RM 443 T

2.099,00 lei
Cu o lățime de tăiere de 41 cm, mașina de tuns iarba STIHL RM 443 T este ideală pentru grădinarii ocazionali care își doresc o manevrare agilă și rapidă. În special pe gazon de dimensiuni medii, angrenajul său cu o viteză pentru mai puțin efort, asigură o tundere rapidă. Detaliile bine gândite, cum ar fi mânerul super moale și roțile cu rotire uşoară oferă o manevrabilitate confortabilă. Pe această mașină de tuns iarba, indicatorul de nivel de pe coşul de colectare a ierbii vă arată când a venit momentul să goliți coşul. Pentru ușurință de lucru, coşul din plastic de colectare a ierbii este ușor de deschis și de golit, datorită unui mecanism rabatabil de deschidere. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi ajustată la înălțimea dorită a gazonului în șase setări. Dacă doriți să și mulciți peluza folosind RM 443 T, această mașină de tuns iarba pe benzină poate fi transformată și într-o mașină multifuncțională, cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu.

Masina de tuns iarba STIHL RM 253

2.149,00 lei
Este excelent dacă puteți avea un partener puternic precum mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 253.

Masina de tuns iarba STIHL RM 448 TX

2.249,00 lei
Mașina STIHL de tuns iarba RM 448 TX pe benzină facilitează îngrijirea rapidă și eficientă, în special a gazonului de dimensiune medie.

Masina de tuns iarba STIHL RM 253 T

2.149,00 lei
Mașina de tuns iarbă STIHL RM 253 T este o mașină de tuns iarba puternică, care face faţă terenurilor de dimensiuni medii și mari. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi configurată în șapte trepte între 25 și 75 mm și garantează rezultate precise. Datorită angrenajului cu o viteză și coşului colector de iarbă cu capacitate de 55 de litri cu deschidere pliabilă, lucrările din grădină se fac extrem de rapid și fără efort cu ajutorul RM 253 T. Motorul puternic OHV vă oferă o putere suficientă pentru a obține rezultate impresionante pe terenul dvs.

Masina de tuns iarba cu motor pe benzina STIHL RM 3 RTX

2.566,00 lei
Cu mașina STIHL multifuncțională de tuns iarba, puteți manevra cu ușurință atunci când tundeți iarba în grădini cu mulți copaci și tufișuri sau pasaje înguste. Dacă este necesar, puteți bloca pur și simplu roata față pivotantă a RM 3 RTX. Datorită lățimii sale de tăiere de 48 cm, este ideală pentru gazon de mari dimensiuni. Aici, modelul oferă două opțiuni de tuns diferite: puteți alege între utilizarea Multi ca o cositoare laterală sau ca o mașină de mulcit. Puternicul său motor ReadyStart și autopropulsia sunt garanții pentru o utilizare fără efort

Masina de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 443.2

2.999,00 lei
STIHL RMA 443 este alegerea inteligentă dacă aveți standarde ridicate pentru mobilitatea mașinii de tuns iarba. Echipată cu acumulator cu ioni de litiu de înaltă calitate din sistemul de acumulator STIHL PRO, mașina de tuns iarba are rezerve mari de energie. Pentru aplicarea economică a acestei puteri, modul eco activabil al motorului oferă un regim de economisire a energiei în special în combinație cu cuţitul de tăiere optimizat. Coşul colector de iarbă rabatabil reține o cantitate mare de resturi și este ușor de golit. Pentru a nu irosi energie inutilă nici atunci când tăiaţi gazonul, STIHL RMA 443 este ușor de manevrat, relativ ușoară și, datorită dispozitivului de fixare rapidă QuickFix, poate fi depozitată sau transportată rapid și cu economie de spațiu.

Masina de tuns iarba cu motor pe benzina STIHL RM 650 T

3.699,00 lei
Mașina de tuns iarba STIHL RM 650 T excelează datorită numeroaselor caracteristici de confort bine gândite și funcționalității tehnice. De la mecanismul de antrenare cu 1 viteză și motorul de încredere Kohler cu sistem de pornire ușoară până la detalii precum rulmenți cu bile etanși și protectoare de borduri integrate, acest model demonstrează calitatea sa ridicată de fabricație. Această puternică mașină de tuns iarba, cu carcasa sa din aluminiu rezistentă, este ideală pentru tunderea gazonului de dimensiuni mari. Cuţitul său multiplu face din maşina de tuns iarba un mecanism complet pentru tăiere, prindere și tocare. Adăugați la aceasta reglarea centrală a înălțimii de tăiere în șapte trepte, care asigură înălțimea perfectă a gazonului. Mânerul ergonomic mono-confort, cu prindere super-moale, facilitează golirea coşului colector pentru ierbiă, cu capacitate de 70 de litri.

Masina de tunsa iarba cu motor pe benzina STIHL RM 545 VE

4.047,00 lei
Mașina STIHL de tuns iarba RM 545 VE pe benzină este gata de utilizare pe gazon de dimensiune medie, apăsând un singur buton. Acest confort este obținut prin sistemul InStart, care permite pornirea rapidă a motorului cu ajutorul unei baterii. De îndată ce începeți să vă deplasați pe gazon, puteți selecta viteza dorită cu ajutorul autopropulsiei Vario. Turația motorului puternic rămâne întotdeauna stabilă, chiar și atunci când modificați viteza de propulsie. Mai mult, această mașină de tuns iarbă compactă pe benzină oferă, de asemenea, o lățime de tăiere de 43 cm și o reglare centrală a înălțimii de tăiere cu 3 setări și un ghidon pliabil. Coşul de colectare a ierbii de 60 de litri este prevăzut cu deschidere rabatabilă, pentru golire ușoară. Foarte practic: această mașină de tuns iarbă pe benzină RM 545 VE poate fi transformată într-o mașină multifuncțională folosind un kit special de mulcire.