Afișez toate cele 21 de rezultate

Motopompa STIHL WP 300

1.552,00 lei
Se foloseste la pomparea apei din rauri, lacuri si fantani, pentru irigarea sau inindarea campurilor cultivate de dimensiuni mici si mijlocii.

Motopompa STIHL WP 600

1.830,00 lei
Pentru pomparea apei, pompa de apa STIHL WP600 poate fi utilizata în agricultură, de exemplu, apa dulce poate fi luată din apele de suprafață precum lacuri, râuri, șanțuri sau iazuri pentru irigarea zonelor cultivate. Poate fi folosit și pentru a îndepărta acumularea de apă nedorită. STIHL WP600 pentru un volum mare lucrează la o înălțime maximă de aspirație de până la 7 m, precum și o înălțime totală de livrare de până la 31 m

Motopompa HONDA WB20XT4 Tip DRX

1.999,00 lei
Motopompa Honda WB20XT4 DRX, 3.2 bar, face parte din gama MOTOPOMPE PROFESIONALE. Motopompa Honda WB20XT4 DRX, 3.2 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Motopompa HONDA WB30XT3 Tip DRX

2.339,00 lei
Motopompa Honda WB30XT3 DRX, 2.3 bar, face parte din gama MOTOPOMPE PROFESIONALE. Motopompa WB30XT3 DRX, 2.3 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.  

Motopompa HONDA WX10T Tip E1

2.161,00 lei
Compactă, ușor de transportat, rezistentă, durabilă Motopompa Honda WX10T E1, 3.7 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Motopompa HONDA WX15T Tip EX

2.736,00 lei
Compactă, ușor de transportat, rezistentă, durabilă Motopompa WX15T EX, 4 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Motopompa HONDA WX15T Tip E

2.699,00 lei
Motopompa WX15T E/EX, 4 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Motopompa HONDA WH20XT Tip EFX

2.795,00 lei
Motopompa WH20XT EFX cu cadru , 5 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.  

Motopompa HONDA WT20XK4 Tip DE

4.776,00 lei
Motopompa Honda WT20XK4 DE, 2.6 bar este o alegere potrivită pentru utilizarea pe lacuri și râuri, unde apa este adesea murdară și plină cu pământ. Motopompele Honda pentru ape murdare au fost special concepute pentru a putea face față acestor tipuri de lucrări. Motopompa Honda WT20XK4 DE, 2.6 bar permite nisipului și altor reziduri să treacă fără a se înfunda sau a provoca pagube, gestionând cu profesionalism acest segment de lucrări.

Motopompa HONDA WMP20X1 Tip E1T

4.779,00 lei
Motopompa WMP20X1 E1T, 2.5 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe.

Motopompa HONDA WT30XK4 Tip DE

6.065,00 lei
Motopompa Honda WT30XK4 DE, 2.5 bar este o alegere potrivită pentru utilizarea pe lacuri și râuri, unde adesea apa este murdară și plină cu pământ. Motopompele Honda pentru ape murdare au fost special concepute pentru a putea face față acestor tipuri de lucrări. Motopompa Honda WT30XK4 DE, 2.5 bar permite nisipului și altor reziduri să treacă fără a se înfunda sau a provoca pagube, gestionând cu profesionalism acest segment de lucrări.

Motopompa HONDA WT40XK4 Tip DE

9.371,00 lei
Motopompa Honda WT40XK4 DE, 2.5 bar Cea mai bună alegere pentru contractanți sau pentru închiriere, Motopompa Honda WT40XK4 DE, 2.5 bar a fost special concepută pentru cele mai dificile întrebuințări. Acestea permit pietrișului și altor reziduuri să treacă prin pompă fără a se înfunda sau a provoca pagube – toate acestea împingând performanțele profesionale de pompare a apei. Așadar, nu este nevoie să vă faceți griji pentru calitatea apei, ci doar pentru a termina munca. Alegerea primordială pentru manipularea apelor murdare, motopompele Honda sunt ideale pentru acest segment. Motopompa Honda WT40XK4 DE, 2.5 bar este o alegere potrivită pentru utilizarea pe lacuri și râuri, unde adesea apa este murdară și plină cu pământ. Motopompele Honda pentru ape murdare au fost special concepute pentru a putea face față acestor tipuri de lucrări. Motopompa Honda WT40XK4 DE, 2.5 bar permite nisipului și altor reziduri să treacă fără a se înfunda sau a provoca pagube, gestionând cu profesionalism acest segment de lucrări.

Motopompa HONDA WT40XK3 Tip DE

9.569,00 lei
Motopompa WT40XK3 DE, 2.5 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.