Afișez toate cele 19 rezultate

Baterie PELLENC ULRA LITHIUM 1100

Gama de baterii ULiB de la PELLENC permite utilizarea profesională a sculelor electrice.

Acumulator STIHL AP 300

1.152,00 lei

cumulator Litiu-Ion STIHL AP 300, energie acumulator 227 Wh. Compatibil cu utilajele cu acumulator STIHL ce folosesc sistemul AP. Acumulator foarte performant, cu indicator al starii de incarcare (4 LED-uri). Poate fi incarcat cu incarcatoarele STIHL AL.

Motoferastrau STIHL MSA 160 C-B

1.586,00 lei
Primul motoferăstrău cu acumulator de la STIHL cu putere de tăiere de primă clasă. Acumulatorul puternic de 36 V îndeplineşte cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte funcţionarea şi confortul în utilizare, iar motoferăstrăul devine astfel ajutorul ideal la tăierea lemului de foc şi pentru uz casnic, grădinărit şi lucrări de tăiere în spaţii închise. Cu noul lanţ 1/4"-PM3 cu vibraţii şi recul reduse, special conceput pentru motoferăstraie uşoare, compacte. Cu şina de tăiere de 30 cm se pot tăia crengi şi copaci cu diametrul de până la 20 cm.

Motofierastrau STIHL MSA 120 C-BQ 30CM 1.1MM 1/4

1.049,00 lei
Motofierastrau STIHL MSA 120 C-BQ 1/4″P P Akku-M fara acumulator si incarcator Un motoferastrau cu acumulator, extraordinar de usor, util

MSA 120 C-BQ SET (2 X AK20, AL101) 2020

2.449,00 lei
Pachet motofierastrau electric STIHL MSA 120 C-BQ lama 30cm cu 2 acumulatori AK20 si încărcător Un motoferastrau cu acumulator, extraordinar

MSA 140 C-BQ SET (2 X AK30, AL101)

2.599,00 lei
Motofierastrau electric STIHL MSA 140 C-BQ lama 30cm 1.1mm pas lant 1/4″ set 2 x acumulatori AK 30 si incarcator

APARAT DE LEGAT VIA PE BATERIE LI-ION ACTIVE

3.017,00 lei
APARAT DE LEGAT VIA PE BATERIE LI-ION ACTIVE Noul aparat de legat via ACTIVE WRAP-X  va fi noul tau prieten

Acumulator STIHL AS 2

179,00 lei
Acumulator STIHL AS 2 Lithium-Ion se foloseste la urmatoarele utilaje :
  • mini-ferastrau Stihl GTA 26
  • foarfeca electrica pentru gard viu cu 2 lame Stihl HSA 26
Ambele utilaje de mai sus au acumulatorul inclus in pachetul de baza, dar pentru a prelungi perioada de lucru se  poate achizitiona si al doilea acumulator.

Incarcator standard STIHL AL 101

270,00 lei
Încărcător STIHL AL 101 Standard pentru acumulatorii Lithium-Ion STIHL AK și AP. Cu indicator al nivelului de încărcare (LED). Sistem de înfășurare a cablului cu bandă tip scai. Este posibilă montarea pe perete.

Acumulator STIHL AK 10

439,00 lei
Baterie compacta litiu-ion pentru sistemul STIHL AK cu o tensiune de 36 V si o capacitate de 72 Wh. Durata de viata a bateriei depinde de tipul dispozitivului. Cu indicator de nivel de incarcare (LED). Compatibil cu incarcatoarele AL 101, AL 100, AL 300 si AL 500.

Acumulator STIHL AK 20

699,00 lei
Baterie compactă litiu-ion pentru sistemul STIHL AK cu o tensiune de 36 V și o capacitate de 144 Wh. Durata de viață a bateriei depinde de tipul dispozitivului. Cu indicator de nivel de încărcare (LED). Compatibil cu încărcătoarele AL 101, AL 100, AL 300 și AL 500

Acumulator STIHL AK 30

783,00 lei
Acumulator Litiu-Ion STIHL AK 30, energie acumulator 180 Wh. Compatibil cu utilajele cu acumulator STIHL ce folosesc sistemul AK. Acumulator usor, cu indicator al starii de incarcare (4 LED-uri). Poate fi incarcat cu incarcatoarele STIHL AL.

Acumulator universal HONDA LI-ION 4Ah DP3640XA Tip E

835,00 lei
Bateriile Honda Li–Ion 4 Ah DP3640XA de înaltă calitate se caracterizează prin densitate energetică ridicată. Bateria este compatibilă cu întreaga gamă de echipamente pe baterie Li-Ion de la Honda. Noile echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda pentru întreţinerea spaţiilor verzi sunt robuste, puternice și de înaltă tehnologie. Sunt incredibil de uşoare, silenţioase şi uşor de manevrat, oferind operatorului un control mai mare şi o reducere semnificativă a oboselii în utilizare. Echipate cu o baterie Li-Ion de înaltă calitate de 36V, caracterizată prin încărcare rapidă, autonomie mare şi sute de cicluri de încărcare / descărcare, fără a suferi modificări ale performanţei sale. Prin aceasta, noua gamă de echipamente electrice pe baterie Li-Ion, Honda are tot ce este necesar pentru a garanta operatorului o muncă sigură, confortabilă, eficientă şi silenţioasă. Trebuie doar să conectați bateria. Fără cabluri care pot deveni încurcate, tăiate sau strivite, fără riscuri de accidentare, fără a fi nevoie de alarme sau întrerupătoare de circuit. Energia bateriei Li–Ion este alegerea perfectă pentru a lucra în grădina ta. Tehnologia aplicată acestor baterii oferă echipamentelor: putere, rezistenţă și fiabilitate, cu multe avantaje față de motoarele termice.

Ferastrau cu acumulator STIHL GTA 26

876,00 lei
Utilaj de tajat lemn complex, cu acumulator. Pentru tunderea pomilor si arbustilor, pentru maruntirea resturilor de taiere si pentru constructiile de lemn. Cu lant de motoferastrau PM3 de 1/4" pentru o eficienta de taiere ridicata si taieturi puternice. Maner de comanda aderent, pentru o ergonomie perfecta. Schimbarea fara alte unelte a lantului, aparatoare de protectie flexibila pentru o munca in conditii de siguranta, cu indicator al nivelului de incarcare.

Acumulator universal HONDA LI ION 6Ah DP 3660XA Tip E

1.203,00 lei
Bateriile Honda Li–Ion 6 Ah DP3660XA de înaltă calitate se caracterizează prin densitate energetică ridicată. Bateria este compatibilă cu întreaga gamă de echipamente pe baterie Li-Ion de la Honda. Noile echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda pentru întreţinerea spaţiilor verzi sunt robuste, puternice și de înaltă tehnologie. Sunt incredibil de uşoare, silenţioase şi uşor de manevrat, oferind operatorului un control mai mare şi o reducere semnificativă a oboselii în utilizare. Echipate cu o baterie Li-Ion de înaltă calitate de 36V, caracterizată prin încărcare rapidă, autonomie mare şi sute de cicluri de încărcare / descărcare, fără a suferi modificări ale performanţei sale. Prin aceasta, noua gamă de echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda are tot ce este necesar pentru a garanta operatorului o muncă sigură, confortabilă, eficientă şi silenţioasă. Trebuie doar să conectați bateria. Fără cabluri care pot deveni încurcate, tăiate sau strivite, fără riscuri de accidentare, fără a fi nevoie de alarme sau întrerupătoare de circuit. Energia bateriei Li–Ion este alegerea perfectă pentru a lucra în grădina ta. Tehnologia aplicată acestor baterii oferă echipamentelor: putere, rezistenţă și fiabilitate, cu multe avantaje față de motoarele termice.

Acumulator universal HONDA LI ION 9Ah DP 3690XA Tip E

2.534,00 lei
Bateriile Honda Li–Ion 9 Ah DPW3690XA de înaltă calitate se caracterizează prin densitate energetică ridicată. Bateria este compatibilă cu întreaga gamă de echipamente pe baterie Li-Ion de la Honda. Noile echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda pentru întreţinerea spaţiilor verzi sunt robuste, puternice și de înaltă tehnologie. Sunt incredibil de uşoare, silenţioase şi uşor de manevrat, oferind operatorului un control mai mare şi o reducere semnificativă a oboselii în utilizare. Echipate cu o baterie Li-Ion de înaltă calitate de 36V, caracterizată prin încărcare rapidă, autonomie mare şi sute de cicluri de încărcare / descărcare, fără a suferi modificări ale performanţei sale. Prin aceasta, noua gamă de echipamente electrice pe baterie Li-Ion, Honda are tot ce este necesar pentru a garanta operatorului o muncă sigură, confortabilă, eficientă şi silenţioasă. Trebuie doar să conectați bateria. Fără cabluri care pot deveni încurcate, tăiate sau strivite, fără riscuri de accidentare, fără a fi nevoie de alarme sau întrerupătoare de circuit. Energia bateriei Li–Ion este alegerea perfectă pentru a lucra în grădina ta. Tehnologia aplicată acestor baterii oferă echipamentelor: putere, rezistenţă și fiabilitate, cu multe avantaje față de motoarele termice.  

Baterie PELLENC ULRA LITHIUM 250

2.792,74 lei
Gama de baterii ULiB de la PELLENC permite utilizarea profesională a sculelor electrice.