Afișez 1 - 25 din 160 de rezultate

Seturi de ascutit STIHL

171,50 lei
Set de ascuțit lanțurile 1/4" și 3/8" P, alcătuit din: - Suport de pile și pilă rotundă - Pilă lată - Calibru pentru pilire - Trusă rezistentă

Suport de pila cu pile rotunde STIHL

  • STIHL Suport de pila cu pile rotunde .3/8" 5,2 mm,
  • Alcatuit din maner pila, pila si suport pila.
  • Pentru ascutirea corespunzatoare a lanturilor, cu rezultate sigure.
  • Maner de pila STIHL din lemn certificat
  • Fabricate din otel special, pilele Stihl sunt concepute pentru ascutirea lanturilor de motoferastraie Stihl, de o duritate crescuta.

Sina usoara rollomatic e mini light STIHL

137,00 lei
STIHL Rollomatic E Light, Sina 35 cm 1.3 mm 3/8", Sina usoara, din treci placi sudate electric si decupate pe suprafata mare. Spatiile goale sunt pulverizate cu poliamida armata cu fibra de sticla. Reducere a greutatii cu pana la 30% (la o lungime de 40 cm) spre deosebire de sinele conventionale.

Sina usoara rollomatic e light STIHL

202,00 lei
STIHL Rollomatic E Light, Sina 35 cm 1.3 mm 3/8", Sina usoara, din treci placi sudate electric si decupate pe suprafata mare. Spatiile goale sunt pulverizate cu poliamida armata cu fibra de sticla. Reducere a greutatii cu pana la 30% (la o lungime de 40 cm) spre deosebire de sinele conventionale.

Sina usoara rollomatic e mini STIHL

138,00 lei
STIHL Rollomatic E Mini, Sina 30 cm 1.1 mm 3/8", 44 dinti, Sina de ghidaj deosebit de ingusta. Pentru lanturile de ferastrau cu elemente fine 3/8" Picco Micro Mini 3 sau 1/4" Picco Micro 3. Reducere vizibila a greutatii la o eficienta de taiere crescuta. Speciala pentru motoferastraiele cu acumulator.

Sina usoara rollomatic e STIHL

165,00 lei
STIHL Rollomatic E, Sina 30 cm 1.3 mm 3/8", Corpul este alcatuit din trei placi metalice sudate electric, cea din mijloc fiind decupata pe suprafata mare. Greutate redusa, stabilitate mare, disponibila  cu cap de sina mic si cap de sina mare.

Sina usoara rollomatic es STIHL

234,00 lei
  • Sina Stihl de tip Rollomatic E.
  • Corp din trei placi metalice sudate elctric, cea din mijloc avand un decupaj pe suprafata mare.
  • Greutate mica , stabilitate mare, disponibil cu un cap de sina mare si unul mic.
  • Nu necesita intretinere datorita lagarului inchis de la steaua de inversare.
  • Nu necesita gresare suplimentara uleiului de lant, nu are gaura de gresaj suplimentar.

Sina usoara carving e STIHL

125,00 lei
Informatii generale Sina STIHL C, 25 cm, 1.3 mm, Carving : Sina Stihl 25 cm 1.3 mm Carving, sina de ghidaj deosebit de ingusta. Pentru lanturile de ferastrau cu elemente fine.

Maner de pila FH 1 STIHL

43,00 lei
Maner bicompozit cu unghiuri de ascutit . Pentru pilele rotunde de la 3,2 la 5,5 mm.

Calibre pentru pile STIHL

22,00 lei
Pentru verificarea unghiului de degajare și ascuțire, a lungimii dinților și a distanței limitatorului de adâncime precum și pentru curățarea canelurilor și orificiilor pentru accesul uleiului din șina de ghidaj. Pentru lanțurile cu pasul 1/4", 3/8" P, .325" și 3/8".

Pila plata STIHL

Pila plata face parte din categoria accesoriilor pentru motofierastraie Stihl. Indicata pentru finisarea cu precizie a limitatoarelor de adancime. Dimensiune: 150 mm.

Maner de pila STIHL

9,00 lei
Maner din lemn pentru toate pilele triunghiulare,plate si rotunde de 4.0 pana la 5.5 mm

Maner de pila STIHL

30,50 lei
Maner din plastic cu unghiuri de ascutit . Pentru pilele rotunde de la 3,2 pana la 5,5 mm

Pila plata de rezerva STIHL

Pila plata de rezerva pentru limitatorul de adancime Stihl face parte din categoria accesoriilor pentru motofierastraie Stihl.

Sina usoara rollomatic es light STIHL

Sina Stihl 63cm, 1,6mm , 3/8", sina plina, pentru lucrari cu motoferastraiele de putere medie pana la mare. Extrem de robusta, varful sinei este protejat de un blindaj din aliaj dur.

Sina usoara duromatic e STIHL 50cm 1,6mm 3/8″

STIHL Duromatic E, Sina 50cm 1,6mm 3/8", Sina plina, pentru lucrari cu motoferastraiele de putere medie pana la mare. Extrem de robusta, varful sinei este protejat de un blindaj din aliaj dur.

Lanț ferăstrău STIHL Picco Micro 3 3/8 Ø / 1,1 mm 44 eclise

Sistem de lubrifiere oilomatic: canale de ulei în verigile lanțului pentru o lubrifiere mai bună și mai economică Tulpini de nituri întărite Găuri netede în curele Strat dur de crom pe dinții tăietori Sarcina la întindere la sfârșitul producției.

Ulei bioplus pentru lant de motoferastrau STIHL 1L

Uleiul BioPlus Stihl pentru lant face parte din categoria accesoriilor pentru echipamente si utilaje Stihl. Deosebit de ecologic pe baza de plante; Excelente proprietati de lubrifiere si aderenta; Descompunere biologica mai rapida in sol; Distins cu simbolul european de mediu si testat conform OECD 301 B.

Canistra combinata portocalie mica STIHL 3L + 1.5L

133,00 lei
Compartimentata si fabricata dintr-un material rezistent, permite depozitarea si transportul cu usurinta al amestecului de benzina cu ulei pentru motor sau al uleiului pentru lant.

Lanț ferăstrău STIHL Picco Micro 3 3/8 Ø / 1,1 mm 55 eclise

Lant drujba STIHL Picco Micro 3 (PMMC3) cu 27.5 dinti (55 eclise), lungimea lamei de 40 cm, grosime dinte (canal) de 1.1mm si pasul lantului de 3/8". Este un lant cu vibratii reduse si recul mic , cu element tip cama. Calitate ridicata a taieturii, comportament blind in timpul taierii, robust si cu tendinta mica de trepidatii.

Lant ferastrau STIHL Picco Super 3/8 / 1,3mm 44 eclise

Lant de motoferastrau superperformant, vibratii reduse, pentru utilizatorii profesionail. Eficienta de strapungere si taiere extrem de ridicata, avand o foarte buna calitate a taieturii si o tendinta redusa de vibratii.

Lant ferastrau STIHL Picco Super 3/8 / 1,3mm 50 eclise

Primul lanț de dinți de daltă cu profil redus de 3/8 "din lume. Obține o performanță de tăiere semnificativ crescută. Tăiere netedă, caracteristici excelente de mușcătură, suprafață de tăiere foarte curată, vibrații reduse. Forțele reduse de alimentare fac din acest lucru lanțul de ferăstrău pentru arborieri

Lant ferastrau STIHL Picco Super 3/8 / 1,3mm 52 eclise

Primul lanț de dinți de daltă cu profil redus de 3/8 "din lume. Obține o performanță de tăiere semnificativ crescută. Tăierea ușoară, caracteristici excelente de mușcare, suprafața de tăiere foarte curată, vibrații reduse.