Afișez 1 - 25 din 59 de rezultate

Maner de pila FH 1 STIHL

43,00 lei
Maner bicompozit cu unghiuri de ascutit . Pentru pilele rotunde de la 3,2 la 5,5 mm.

Pila plata STIHL

Pila plata face parte din categoria accesoriilor pentru motofierastraie Stihl. Indicata pentru finisarea cu precizie a limitatoarelor de adancime. Dimensiune: 150 mm.

Maner de pila STIHL

9,00 lei
Maner din lemn pentru toate pilele triunghiulare,plate si rotunde de 4.0 pana la 5.5 mm

ROoata lant 1/4 PICCO 6Z

19,00 lei
ROATA LANT 1/4 PICCO 6Z Pinion pentru drujba electrica Stihl MSA 120, MSA 140 Piesa originala Stihl.

ULEI STIHL Forest Plus 1L

20,00 lei
Uleiul pentru lanț Forest Plus de la STIHL are în formulă uleiuri parafinice și aditivi pentru a asigura o bună funcționare a motofierăstrului în condiții grele de utilizare. Este destinat ungerii șinei și a lanțului oricărei mărci de motofierăstrău.

Calibre pentru pile STIHL

22,00 lei
Pentru verificarea unghiului de degajare și ascuțire, a lungimii dinților și a distanței limitatorului de adâncime precum și pentru curățarea canelurilor și orificiilor pentru accesul uleiului din șina de ghidaj. Pentru lanțurile cu pasul 1/4", 3/8" P, .325" și 3/8".

Service Kit 25 STIHL

28,00 lei
Cu Service Kit 25 pentru tăietori de gard viu STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere simple. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a tăietorului dvs. de gard viu. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune, astfel încât tăietorul dvs. de gard viu funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Service Kit 7 STIHL

29,00 lei
Cu Service Kit 7 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Maner de pila STIHL

30,50 lei
Maner din plastic cu unghiuri de ascutit . Pentru pilele rotunde de la 3,2 pana la 5,5 mm

Ulei STIHL 4timpi 10W-30 0.6L

31,00 lei
Ulei mineral pentru motoare pe benzina in 4 timpi pentru utilaje agricole, generatoare de curent, utilaje de constructii.

Roata lant PICCO 3/8″ 7Z

36,00 lei
ROATA DE LANT 3/8 PICCO 7Z Producator: STIHL Cod produs: 11250071002 Zale: 7 Pas: 3/8 Picco Compatibil cu urmatoarele modele

Tambur Ambreaj ea3200

37,13 lei
Tambur Ambreaj ea3200 Ansamblu tambur ambreiaj Makita Dolmar 140M30-8 original C7375 EA3200S EA3201S

ROATA LANT 1/4 8Z

59,00 lei
ROATA LANT 1/4 8Z Pinion 1/4” 8T pentru drujba Stihl MSE141C Piesa originala Stihl.

Canistra STIHL cu capac tip pahar de masura amestec 1L

40,00 lei
Recipient pentru amestecul uleiului 2T cu benzina, pt realizarea amestecului carburant necesar motoarelor in 2 timpi.

ANGRENAJ CU RULMENT

41,00 lei
ANGRENAJ CU RULMENT MAKITA L&S Part Nr. 125283-2 Tip piesa Piesa originala Producator Makita Cod: 125283-2 Unitatea de vânzare 1

Service Kit 30 STIHL

43,00 lei
Cu Service Kit 30 pentru motocoase STIHL pe benzină, tăietoare de stâlpi și KombiEngines, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la mașină. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune, astfel încât acestea să funcționeze întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

Service Kit 12 STIHL

49,00 lei
Cu Service Kit 12 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singur lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Service Kit 24 STIHL

49,00 lei
Cu kitul de service 24 pentru motocoase STIHL și KombiEngines puteți efectua singur lucrări de întreținere a mașinii. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și de combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii. În acest fel, vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul mașinii dvs. funcționează întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

Ulei pentru motoare STIHL HP in 2 timpi

50,00 lei
Ulei de amestec mineral, pentru motoare in 2 timpi, recomandat de catre producator pentru utilajele care au motorul în 2 Timpi (motocoase, ferestraie, aparatele foreze, suflante, sistemele combinate, aspiratoarele cu tocător). Se foloseşte în amestic cu benzină, proporţia fiind de 1:50. HP 2T este un ulei mineral cu degajare redusa de fum, care asigura protectie antigripare excelenta. In conformitate cu cerintele: Kamoto, Dolmar, Hitachi, Husqvarna, Jonsered, Makita, Maruyama, McCulloch, Oleo-Mac, Oregon, Al-ko, Partner, Poulan, Ryobi, Stihl.

Service Kit 37 STIHL

50,00 lei
Cu Service Kit 37 pentru suflante pe benzină STIHL și tocătoare de vid, puteți efectua singuri lucrări de întreținere a mașinii. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune, astfel încât acestea să funcționeze întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

SERVICE KIT 14 STIHL

52,00 lei
Cu kitul de service 14 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Service Kit 15 STIHL

52,00 lei
Cu Service Kit 15 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.