Afișez toate cele 16 rezultate

Tocator de crengi BRECKNER Benzina BK 98002

3.600,00 lei
Tocatoarele marca BRECKNER GERMANY sunt un ajutor de nadejde pentru curatenia de primavara sau toamna.

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 10 AWD 27

75.880,00 lei
TRACTORAS DE TUNS / TOCAT GRILLO CLIMBER 10 AWD27     Motorizare Bamp;S 8270 seria V-Twin pe benzina Putere motor 22 CP / 16,2 kW Pornire Electrica cu baterie 12V Cilindree motor 724 cc Nr cilindri Racire Pe aer Capacitate rezervor 13 litri     Transmisie Hidrostatica cu tractiune integrala 4X4 Ambreiaj Electromagnetic cu frana lama Platoul de taiere Cu descarcare laterala/posterioara Latime de taiere 98 cm. - o lama cu capete flotante Inaltime de taiere De la 35 mm la 135 mm cu mai multe pozitii, cu reglare asistata cu telescop pe gaz Diferential blocabil Cu actionare pedaliera Cauciucuri anterioare 16x6.50 - 8 profil de tractor   cu sistem anti-pana Cauciucuri posterioare 20 x 10.00-8 profil de tractor Frane de stationare (de mana) Posterioare pe disc Viteza de deplasare inainte De la o la 9 km/h Viteza de deplasare in marsarier De la o la 8 km/h Raza minima de viraj 70 cm. Scaun Cu amortizare si reglabil cu Roll bar Carlig de tractare posterior Da Faruri de lucru anterioare Da Capacitate de taiere 7500 mp / h Lungime totala 2060 mm Latime totala 1080 mm Inaltime totala 1185 mm Greutate 355 kg DESCRIERE GRILLO CLIMBER 10AWD27   Gama de tractorase Grillo, cu centrul de greutate foarte coborat, sunt ideale pentru tocatul ierburilor din: - livezi deoarece se comporta bine si pe terenuri nu tocmai nivelate - pe pante mai abrupte deoarece are centrul de greutate coborat si platoul de cosire este special conceput sa faca fata si ierburilor mai inalte sau mai groase.

Tocator de crengi si resturi vegetale HECHT 6284 XL

1.031,00 lei
Este un tocator electric de crengi pentru gradina, performant, prevazut cu role de concasare si protectie la suprasarcina electrica. Se utilizeaza in gradina pentru tocarea crengilor dar si a frunzisului.

Tocator de gradina STIHL GHE 105

1.399,00 lei
Tocătorul STIHL electric GHE 105 vă pregătește pentru lucrări de mărunțire de dimensiuni medii pe tot parcursul anului de grădinărit. Tocătorul de grădină este ideal dacă doriți mai ales să tocați arbori lemnoși sau butași de gard viu cu o proporție mare de lemn. Unitatea de tăiere poate mărunți eficient ramuri de până la 35 mm în diametru. Aceast tocător electric oferă o deschidere largă în formă de trifoi pentru alimentarea fără efort cu butași a tocătorului. Cu toate acestea, STIHL GHE 105 transformă materialul moale, cum ar fi butașii de flori sau frunzișul într-un amestec bogat în nutrienți care poate fi compostat ușor. Puteți adăuga butași de mai multe feluri printr-o deschidere separată de alimentare alungită. După utilizare, tocătorul de grădină poate fi mutat cu ușurință în locația de depozitare, datorită roților sale de transport și a greutății mici.

Tocator electric STIHL GHE 150

2.099,00 lei
Tocătorul electric STIHL GHE 150 combină ușurința în utilizare, performanța și mobilitatea. Aceast utilaj impresionant poate toca ramuri tăiate din garduri sau copaci în părți minuscule în cel mai scurt timp. Acest lucru este posibil prin unitatea integrată de tip sandwich, cu aripi și lame de prindere suplimentare, care funcționează cu vibrații minime chiar și atunci când se mărunțesc ramuri cu un diametru de până la 35 mm. Un motor puternic oferă puterea constantă necesară pentru ca utilajul să funcționeze eficient. Deschiderea de trifoi este încastrată în canalul de alimentare al tocătorului de grădină. Oferă avantaje atunci când alimentați cu butași de copaci cu ramuri largi sau butași de gard viu. Datorită roților sale de transport, tocător electric poate fi mutat cu ușurință într-un loc de depozitare protejat după ce lucrările au fost finalizate. Când terminați grădinăritul, STIHL GHE 150 vă poate curăța în scurt timp grădina și poate genera materiale ideale pentru compost de înaltă calitate.

Tocator STIHL GHE 260

2.699,00 lei
Tocătorul electric STIHL GHE 260 este un utilaj industrial, economic. Unitatea de tăiere cu lame tip sandwich „înghite” toate tipurile diferite de material de tocat și face din acest utilaj un partener ideal pentru tăierea gardului viu și curățarea butașilor. Discul cu lamă Multi Cut mărunțește rapid ramurile de până la 35 mm grosime în particule mici ușor de compostat. Motorul funcționează la tensiune înaltă. Este puternic și rezistent și face din cele mai grele sarcini o muncă ușoară. Pâlnia de alimentare pe canalul de alimentare are un design în unghi pentru o alimentare mai ușoară și este poziționată la o înălțime favorabilă ergonomic. Deschiderea oferă un spațiu adecvat pentru introducerea ramurilor cu mai mulți lăstari laterali. Jgheabul de alimentare este prevăzut cu protecție la stropire și este izolat fonic. Tocătorul este ușor de manevrat și, prin urmare, poate fi transportat în mod convenabil la locul său de utilizare.

Tocator de gradina STIHL GH 370 S

4.999,00 lei
Tocătorul STIHL pe benzină GH 370 S este un expert dovedit în mărunțirea crengilor ușor mai groase atât rapid cât și eficient. Unitatea de tăiere Multi Cut 370 mărunțește rapid bucățile de arbori și gard viu de esenţă tare în resturi mărunte. Lamele se rotesc cu viteze de până la 3.000 rpm pentru a se asigura că la sfârșit rămân doar tocături fine. Acționat de un motor puternic pe benzină, tocătorul de grădină poate aborda ramuri de până la 45 mm grosime. Chiar și ramurile cu lăstari laterali sunt ușor de introdus în tocătorul de lemn prin canalul de alimentare larg și înclinat. GH 370 S funcționează independent de sursa de alimentare și, prin urmare, este ideal pentru lucrul pe terenuri extinse sau îndepărtate. De asemenea, oferă o bună mobilitate în scopuri de transport. Două roți de transport, un șasiu larg și mânere fac ca acest tocător de grădină să fie ușor de manevrat.

Tocator de vegetatie HONDA UM616K3 Tip EE2

10.429,00 lei
Mașina de tocat iarbă și vegetație Honda UM 536 K3 EE2, autopropulsată cu două viteze, completată cu o punte de tăiere din oțel de 61 cm, este ideală pentru a aborda zone dificil de gestionat precum câmpurile, parcurile și drumurile. Alte caracteristici: motorul puternic Pro Spec GXV 160, controlul opririi lamei Roto-stop®

Tocator de vegetatie HONDA UM536K3 Tip EE2

10.647,00 lei
Mașina de tocat iarbă și vegetație Honda UM 536 K3 EE2, autopropulsată cu două viteze, completată cu o punte de tăiere din oțel de 53 cm, este ideală pentru a aborda zone dificil de gestionat precum câmpurile, parcurile și drumurile.

Tocator de vegetatie HONDA UM616K3 Tip EBE2

12.269,00 lei
Mașina de tocat iarbă și vegetație Honda UM 536 K3 EBE2, autopropulsată cu două viteze, completată cu o punte de tăiere din oțel de 61 cm, este ideală pentru a aborda zone dificil de gestionat precum câmpurile, parcurile și drumurile. Alte caracteristici: motorul puternic Pro Spec GXV 160, controlul opririi lamei Roto-stop® si frana de parcare.

Tocator de vegetatie HONDA UM536K3 Tip EBE2

12.396,00 lei
Mașina de tocat iarbă și vegetație Honda UM 536 K3 EE2/EBE2, autopropulsată cu două viteze, completată cu o punte de tăiere din oțel de 53 cm, este ideală pentru a aborda zone dificil de gestionat precum câmpurile, parcurile și drumurile. Alte caracteristici: motorul puternic Pro Spec GXV 160, controlul opririi lamei Roto-stop® și frână de parcare suplimentară.

Tocator autopropulsat pentru vegetatie si in panta GRILLO CL 62 M

16.000,00 lei

Tocătorul autopropulsat Grillo CL62 este o mașină foarte practică ce permite tăierea rapidă și eficientă a ierbii înalte și a tufișurilor.

Tocătorul autopropulsat Grillo CL62 oferă performanțe excelente pe terenuri neuniforme, pe versanți și pe terenuri pline de obstacole. Această mașină este perfect echilibrată și dotată cu anvelope de tracțiune pentru a asigura prinderea în orice situație. Puntea de tăiere are o lamă cu diametrul de 620 mm ce asigură o tăietură de tip tocare.

Datorită distribuţiei greutăţii în mod egal şi a centrului de greutate jos, CL62 este o maşină perfect balansată. Tocătorul poate fi uşor controlat cu o singură mână, permiţând operatorului să schimbe direcţia de deplasare cu cealaltă mână. Această uşurinţă este foarte folositoare atunci când se lucrează în pantă sau când terenul are multe denivelări sau obstacole.

Tocator autopropulsat pentru vegetatie si in panta GRILLO CL 75

21.440,00 lei

Tocătorul autopropulsat Grillo CL75 tăie ierba înaltă și vegetația dificilă rapid și eficient. Terenul inegal, pantele abrupte și diferitele tipuri de obstacole nu prezintă o problemă pentru CL 75.

Distribuția perfectă a greutății și anvelopele speciale ale tocătorului conferă o mare aderență la teren în orice condiții. Puntea de tăiere are o singură lamă cu vârfuri basculante, producând un finisaj foarte bun chiar și atunci când cosulează iarba.

Tocătorul autopropulsat Grillo CL75 are puntea montată în partea frontal ceea ce permite operatorului să taie sub ramuri sau tufișuri joase. Iarba înaltă, copacii și tufișurile sunt ghidate în puntea de tăiere și tăiate de lame cu vârfuri oscilante (rezistente la șoc) care sunt fabricate din oțel special. Materialul tăiat este apoi descărcat din spate. Dacă este necesar deschiderea frontală a platformei de tăiere se va ridica automat atunci când intră în vegetație ridicată.

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 7.18

36.499,00 lei
Este un tractoras hidrostatic, dotat cu diferential blocabil si frana pe rotile din fata actionate la pedala. Este ideal pentru a se taia iarba inalta, buruieni si maracini, in conditii de panta si teren accidentat. Motor puternic, manevrabilitate excelenta, viraje usor de luat si viteza mare de lucru, fac din tractorasul Grillo Climber 7.18, un utilaj rapid si eficient, simplu si placut de utilizat. Climber 7.18 este foarte compact, cu centrul de greutate coborat, o distributie optima a greutatii, este construit pentru stabilitate maxima si siguranta maxima pentru utilizator. Garda la sol redusa face ca Climber 7.18 sa fie ideal si pentru lucrari in panta. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical pozitionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral pozitionat exact intre cele 4 roti si bateria situata pe puntea fata, fac ca masina sa fie extrem de stabila.

Tractoras de tuns/tocat iarba si vegetatie GRILLO MD 22N

53.599,00 lei

Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este un tractoraş hidrostatic cu dublă funcţie de tăiere. Modelul are un platou de tăiere dotat cu mâner “Quick Shift” pentru a putea face trecerea de la descărcarea laterală la mulching direct din scaunul de conducere. Grillo MD18 este echipat cu ambreiaj electromagnetic şi este ideal pentru tăierea ierbii pe pante. Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este dotat cu un motor puternic, beneficiază de manevrabilitate excelentă, poate lua viraje uşor şi are o viteză mare de lucru. Toate acestea fac din Grillo MD 22N un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 10 AWD 22

62.971,00 lei
Este un tractoras hidrostatic, dotat cu diferential blocabil. Este ideal pentru a se taia iarba inalta, buruieni si maracini, in conditii de panta si teren accidentat. Motor puternic, manevrabilitate excelenta, viraje usor de luat si viteza mare de lucru, fac din tractorasul Grillo Climber 10AWD22, un utilaj rapid si eficient, simplu si placut de utilizat. Climber 10AWD22 este foarte compact, cu centrul de greutate coborat, o distributie optima a greutatii, este construit pentru stabilitate maxima si siguranta maxima pentru utilizator. Garda la sol redusa face ca Climber 10AWD22 sa fie ideal si pentru lucrari in panta. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical pozitionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral pozitionat exact intre cele 4 roti si bateria situata pe puntea fata, fac ca masina sa fie extrem de stabila. Platoul de taiere mono-lama de 93 cm este inovatoare si garanteaza un finisaj optim intotdeauna chiar si pe zone cu pietre. Arborele lamei de taiere de diametru mare si transmisia de taiere asigura fiabilitatea chair si in cele mai dificile conditii de lucru, lucrand multe ore in sir, in conditii de siguranta absoluta. Lama de taiere este fabricata din otel special cu cutite reversibile (se pot inversa in caz de uzura). Placa de taiere este echipata cu usi de protectie laterale, ce pot fi ridicate pentru a facilita intretinerea si curatirea. Raza mica de viraj de numai 70 cm, permite deplasarea cu usurinta in spatii inguste si apropierea la maxim de obstacolele ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor, stalpilor de iluminat… Puntea fata pivotanta si rotile cu profil tractor, asigura o aderenta buna pe suprafetele neregulate cu aderenta redusa. Grillo Climber 10AWD22 lucreaza in panta in conditii de siguranta totala! Deasemenea rotile din fata sunt echipate cu sistem anti-pana. Transmisia este compusa dintr-un ax hidrostatic, echipat cu ventilator pentru racirea uleiului, dotare necesara pentru marirea randamentului transmisiei, reducand temperatura de lucru a acesteia. Diferentialul blocabil este dotare standard la Climber 10AWD22, este actionat de o pedala si este indispensabil in a depasi situatii de aderenta scazuta sau sol inegal, situatii in care tractorasul ramane suspendat in 3 roti. Viteza de lucru este de la 0 la 9 kilometri pe ora cu variatie continua si permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, in functie de conditiile de teren. Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Inalțimea de taiere este de la 35 la 135 mm. si se poate regla in mai multe pozitii de taiere cu reglare asistata cu telescop pe gaz. Tot ansamblul de taiere este mentinut intotdeauna paralel cu solul, asigurand o mai buna calitate de taiere, chiar si dupa ani de utilizare!