Afișez toate cele 15 rezultate

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 10 AWD 27

75.880,00 lei
TRACTORAS DE TUNS / TOCAT GRILLO CLIMBER 10 AWD27     Motorizare Bamp;S 8270 seria V-Twin pe benzina Putere motor 22 CP / 16,2 kW Pornire Electrica cu baterie 12V Cilindree motor 724 cc Nr cilindri Racire Pe aer Capacitate rezervor 13 litri     Transmisie Hidrostatica cu tractiune integrala 4X4 Ambreiaj Electromagnetic cu frana lama Platoul de taiere Cu descarcare laterala/posterioara Latime de taiere 98 cm. - o lama cu capete flotante Inaltime de taiere De la 35 mm la 135 mm cu mai multe pozitii, cu reglare asistata cu telescop pe gaz Diferential blocabil Cu actionare pedaliera Cauciucuri anterioare 16x6.50 - 8 profil de tractor   cu sistem anti-pana Cauciucuri posterioare 20 x 10.00-8 profil de tractor Frane de stationare (de mana) Posterioare pe disc Viteza de deplasare inainte De la o la 9 km/h Viteza de deplasare in marsarier De la o la 8 km/h Raza minima de viraj 70 cm. Scaun Cu amortizare si reglabil cu Roll bar Carlig de tractare posterior Da Faruri de lucru anterioare Da Capacitate de taiere 7500 mp / h Lungime totala 2060 mm Latime totala 1080 mm Inaltime totala 1185 mm Greutate 355 kg DESCRIERE GRILLO CLIMBER 10AWD27   Gama de tractorase Grillo, cu centrul de greutate foarte coborat, sunt ideale pentru tocatul ierburilor din: - livezi deoarece se comporta bine si pe terenuri nu tocmai nivelate - pe pante mai abrupte deoarece are centrul de greutate coborat si platoul de cosire este special conceput sa faca fata si ierburilor mai inalte sau mai groase.

Tocator de crengi orizontal, benzina 70mm HECHT 6208

3.499,00 lei
Tocatorul de resturi vegetale HECHT 6208 pe benzina a fost conceput pentru tocarea ramurilor taiate, a resturilor de gard viu, crengilor

Suflanta/Aspirator Autopropulsat HECHT 8514

3.499,00 lei
Poate fi folosit pentru suflarea frunzelor și aspirarea. Datele de performanță ale motorului au fost măsurate pe baza SAE J1940.  

Suflanta/Aspirator Autopropusat si tocator HECHT 8574 Profi

5.599,00 lei
Vrei sa iti cureti rapid gradina de frunze si de alte reziduri (crengute, etc)? Aceast aspirator si tocator de resturi vegetale pe benzina este un instrument puternic si un ajutor de incredere pentru gradinarii care doresc sa-si curete terenurile si gradinile. Cand utilizati functia de suflare puteti aduna frunzele din gradina intr-o gramada cu ajutorul jetul de aer. Prin comutarea pe functia de aspirare, vor fi aspirate frunzele datorita volumului mare de aspiratie. Folositi dispozitivul numai la viteza optima si nu-l utilizati la viteze mai mari decat necesar.

Tocator de vegetatie BCS RollerBlade 75 cm

13.709,00 lei
Mașina de tuns cu un singur rotor cu lame mobile RollerBlade este atașamentul ideal pentru curățarea sau întreținerea grea a terenurilor necultivate, pământul forestier și a parcurilor sau, de asemenea, pentru eliminarea resturilor vegetale sau pentru controlul buruienilor între rânduri.

Tocator de crengi BCS BIO 80

13.739,00 lei
Taie pana la 6 – 7 cm. in diametru Macina pana la 2,5 cm. in diametru Dotat cu 1 lama

Tocator de crengi BCS BIO 100

14.989,00 lei
Tocator de crengi puternic si robust pentru uz profesional si pentru gradina - Actionat de priza Motocultivatorului BCS de 8 – 12 CP

Tocator autopropulsat pentru vegetatie si in panta GRILLO CL 62 M

16.000,00 lei

Tocătorul autopropulsat Grillo CL62 este o mașină foarte practică ce permite tăierea rapidă și eficientă a ierbii înalte și a tufișurilor.

Tocătorul autopropulsat Grillo CL62 oferă performanțe excelente pe terenuri neuniforme, pe versanți și pe terenuri pline de obstacole. Această mașină este perfect echilibrată și dotată cu anvelope de tracțiune pentru a asigura prinderea în orice situație. Puntea de tăiere are o lamă cu diametrul de 620 mm ce asigură o tăietură de tip tocare.

Datorită distribuţiei greutăţii în mod egal şi a centrului de greutate jos, CL62 este o maşină perfect balansată. Tocătorul poate fi uşor controlat cu o singură mână, permiţând operatorului să schimbe direcţia de deplasare cu cealaltă mână. Această uşurinţă este foarte folositoare atunci când se lucrează în pantă sau când terenul are multe denivelări sau obstacole.

Tocator de vegetatie BCS BladeRunner 110 cm

16.239,00 lei
Tocator de vegetatie pentru motocultoare BCS BladeRunner - La montare este necesar un prelungitor de 8 cm Latime de 110cm

Tocator autopropulsat pentru vegetatie si in panta GRILLO CL 75

21.440,00 lei

Tocătorul autopropulsat Grillo CL75 tăie ierba înaltă și vegetația dificilă rapid și eficient. Terenul inegal, pantele abrupte și diferitele tipuri de obstacole nu prezintă o problemă pentru CL 75.

Distribuția perfectă a greutății și anvelopele speciale ale tocătorului conferă o mare aderență la teren în orice condiții. Puntea de tăiere are o singură lamă cu vârfuri basculante, producând un finisaj foarte bun chiar și atunci când cosulează iarba.

Tocătorul autopropulsat Grillo CL75 are puntea montată în partea frontal ceea ce permite operatorului să taie sub ramuri sau tufișuri joase. Iarba înaltă, copacii și tufișurile sunt ghidate în puntea de tăiere și tăiate de lame cu vârfuri oscilante (rezistente la șoc) care sunt fabricate din oțel special. Materialul tăiat este apoi descărcat din spate. Dacă este necesar deschiderea frontală a platformei de tăiere se va ridica automat atunci când intră în vegetație ridicată.

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 7.18

36.499,00 lei
Este un tractoras hidrostatic, dotat cu diferential blocabil si frana pe rotile din fata actionate la pedala. Este ideal pentru a se taia iarba inalta, buruieni si maracini, in conditii de panta si teren accidentat. Motor puternic, manevrabilitate excelenta, viraje usor de luat si viteza mare de lucru, fac din tractorasul Grillo Climber 7.18, un utilaj rapid si eficient, simplu si placut de utilizat. Climber 7.18 este foarte compact, cu centrul de greutate coborat, o distributie optima a greutatii, este construit pentru stabilitate maxima si siguranta maxima pentru utilizator. Garda la sol redusa face ca Climber 7.18 sa fie ideal si pentru lucrari in panta. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical pozitionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral pozitionat exact intre cele 4 roti si bateria situata pe puntea fata, fac ca masina sa fie extrem de stabila.

Tractoras de tuns/tocat iarba si vegetatie GRILLO MD 22N

53.599,00 lei

Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este un tractoraş hidrostatic cu dublă funcţie de tăiere. Modelul are un platou de tăiere dotat cu mâner “Quick Shift” pentru a putea face trecerea de la descărcarea laterală la mulching direct din scaunul de conducere. Grillo MD18 este echipat cu ambreiaj electromagnetic şi este ideal pentru tăierea ierbii pe pante. Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este dotat cu un motor puternic, beneficiază de manevrabilitate excelentă, poate lua viraje uşor şi are o viteză mare de lucru. Toate acestea fac din Grillo MD 22N un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.

Tractoras de tocat vegetatie GRILLO 8.22

52.350,00 lei
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 8.22 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil şi frână pe roţile din faţă acţionate la pedală. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau de teren accidentat.

Tractoras de tocat vegetatie si in panta GRILLO CLIMBER 10 AWD 22

62.971,00 lei
Este un tractoras hidrostatic, dotat cu diferential blocabil. Este ideal pentru a se taia iarba inalta, buruieni si maracini, in conditii de panta si teren accidentat. Motor puternic, manevrabilitate excelenta, viraje usor de luat si viteza mare de lucru, fac din tractorasul Grillo Climber 10AWD22, un utilaj rapid si eficient, simplu si placut de utilizat. Climber 10AWD22 este foarte compact, cu centrul de greutate coborat, o distributie optima a greutatii, este construit pentru stabilitate maxima si siguranta maxima pentru utilizator. Garda la sol redusa face ca Climber 10AWD22 sa fie ideal si pentru lucrari in panta. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical pozitionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral pozitionat exact intre cele 4 roti si bateria situata pe puntea fata, fac ca masina sa fie extrem de stabila. Platoul de taiere mono-lama de 93 cm este inovatoare si garanteaza un finisaj optim intotdeauna chiar si pe zone cu pietre. Arborele lamei de taiere de diametru mare si transmisia de taiere asigura fiabilitatea chair si in cele mai dificile conditii de lucru, lucrand multe ore in sir, in conditii de siguranta absoluta. Lama de taiere este fabricata din otel special cu cutite reversibile (se pot inversa in caz de uzura). Placa de taiere este echipata cu usi de protectie laterale, ce pot fi ridicate pentru a facilita intretinerea si curatirea. Raza mica de viraj de numai 70 cm, permite deplasarea cu usurinta in spatii inguste si apropierea la maxim de obstacolele ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor, stalpilor de iluminat… Puntea fata pivotanta si rotile cu profil tractor, asigura o aderenta buna pe suprafetele neregulate cu aderenta redusa. Grillo Climber 10AWD22 lucreaza in panta in conditii de siguranta totala! Deasemenea rotile din fata sunt echipate cu sistem anti-pana. Transmisia este compusa dintr-un ax hidrostatic, echipat cu ventilator pentru racirea uleiului, dotare necesara pentru marirea randamentului transmisiei, reducand temperatura de lucru a acesteia. Diferentialul blocabil este dotare standard la Climber 10AWD22, este actionat de o pedala si este indispensabil in a depasi situatii de aderenta scazuta sau sol inegal, situatii in care tractorasul ramane suspendat in 3 roti. Viteza de lucru este de la 0 la 9 kilometri pe ora cu variatie continua si permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, in functie de conditiile de teren. Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Inalțimea de taiere este de la 35 la 135 mm. si se poate regla in mai multe pozitii de taiere cu reglare asistata cu telescop pe gaz. Tot ansamblul de taiere este mentinut intotdeauna paralel cu solul, asigurand o mai buna calitate de taiere, chiar si dupa ani de utilizare!