Afișez toate cele 14 rezultate

Tractoras de tuns gazon HONDA HF2625K1 Tip HTEH

Tractorasul de tuns iarba si gazon HONDA HF2625K1 HTE este perfect  pentru gradinile de dimensiune medie si mare, asigurand o colectare excelenta a ierbii taiate si a frunzelor, garantand obtinerea unui aspect ingrijit si curat.

Tractoras de tuns iarba STIHL RT 4082

18.049,00 lei
Mașina STIHL de tuns iarba, RT 4082, compactă și manevrabilă este perfectă dacă doriți să tundeți gazonul cu precizie. Datorită cercului mic de întoarcere și a vederii neobstrucționate în față, puteți lucra deosebit de eficient, în special în grădini cu copaci, arbuști și straturi de flori. Scaunul șoferului poate fi mutat și reglat la o înălțime confortabilă, fără scule. Cadrul adânc al cositoarei cu rolă asigură montarea și demontarea fără efort. Cu autopropulsia cu o singură pedală, direcția de mers se poate schimbată în mod convenabil între înainte și înapoi, folosind o manetă de mână pentru a facilita manevrarea rapidă. Lamele punții de cosire pot fi de asemenea cuplate și decuplate foarte ușor de la panoul de control. Coşul colector de colectare a ierbii cu o capacitate de 250 de litri poate fi ușor deschisă de pe scaunul șoferului trăgând mânerul cu arc, prin care resturile sunt complet basculate. Sistemul de gestionare a resturilor asigură cea mai bună colectare posibilă a ierbii pe întreaga lățime de tăiere. Puteți alege și să dotați această mașină de tuns cu un mulcitor. În acest caz, resturile de iarbă sunt lăsate pe gazon ca îngrășământ natural pentru a promova creșterea gazonului.

Tractoras de tuns gazon cu transmisie hidrostatica HONDA HF1211 Tip HE

17.185,00 lei
Tractorașul de tuns gazon rider Honda HF 1211 K3 HE, 8.7 CP, 71 cm lățimea de tăiere are o manevrabilitate excelentă, este echipat cu motor Pro Spec cu hidrostatic Drive. Astfel, tractorașele Rider taie iarba fără efort. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul potrivit pentru grădina ta. Așezat într-o poziție confortabilă, operatorul poate accesa toate comenzile la îndemână, ceea ce face ca zonele mai mari de iarbă să fie mai ușor de întreținut, mult mai rapid și mult mai plăcut ca niciodată. Cu un motor economic Honda în patru timpi poziționat în partea din spate, Tractorașul de tuns gazon rider Honda HF 1211 K3 HE, 8.7 CP, 71 cm lățimea de tăiere, este tot ce ai nevoie.

Tractoras de tuns iarba STIHL RT 5097 C

17.799,00 lei
Tractoraşul de tuns iarba STIHL RT 5097 C vă oferă suport pentru îngrijirea suprafețelor mari de gazon. Cu un grad ridicat de confort în utilizare și funcţii clar dispuse, acest model de înaltă performanță oferă o tehnologie dovedită pentru o manevrare și tundere agilă. Aceasta începe cu poziția scaunului. Puteți regla individual scaunul confortabil cu arc cu ajutorul uneltelor. Datorită ajustării simple a înălțimii de tăiere și a ambreiajului electromagnetic al lamei pentru activarea și dezactivarea punții de cosit, obțineți rezultate convingătoare și o performanță înaltă de tundere. Mecanismul sincronizat de tundere se asigură că cele două cuţite de iarbă taie în mod ideal pe întreaga lățime de tăiere a tractoraşului de tuns iarbă. Sistemul de acţionare confortabil cu o singură pedală vă permite să manevrați și mai precis utilajul în timpul cosirii. Puteți schimba direcția de conducere a tractorului de gazon între înainte și înapoi cu o singură acțiune. Și datorită mânerului practic cu arc, coşul de colectare a ierbii cu capacitate 250 de litri poate fi golit fără efort de pe scaunul utilizatorului. Coşul de colectare a ierbii din plastic în concept „basculant” este, de asemenea, foarte ușor de curățat.

Tractoras de tuns gazon cu transmisie hidrostatica HONDA HF2315K3 Tip HME

20.254,00 lei
Tractorașul de tuns gazon Honda HF 2315 K3 HME, 12.78 CP, 92 cm lățimea de tăiere, are o manevrabilitate excelentă și posibilitatea de golire a sacului colector la o singură atingere. Astfel, tunderea ierbii se face fără efort.

Tractoras de tuns gazon HONDA HF2317 Tip HME

24.870,00 lei
Tractorasul de tuns gazon Honda HF 2317 HME, 13CP, latime de taiere 92 cm are o manevrabilitate excelentă, este echipat cu motor puternic GCV530. Așezat într-o poziție confortabilă, operatorul poate accesa toate comenzile la îndemână, ceea ce face ca zonele mai mari de iarbă să fie mai ușor de întreținut, mult mai rapid și mult mai plăcut ca niciodată. Inlocuieste modelul HONDA 2315K3 HME

Tractoras de tuns iarba STIHL RT 6127 ZL

27.549,00 lei
Cu o lăţime de tăiere de 125 cm pot fi învinse total relaxat şi suprafeţe foarte mari de gazon. Motorul cu 2 cilindri în ansamblu cu cuplajul electromagnetic asigură o înaintare puternică. În cockpit, cu ajutorul ecranului LCD, totul este sub control suveran, de exemplu afişajul LCD pentru nivelul de umplere al coşului colector. De asemenea toate celelalte funcţii precum reglajul înălţimii de tăiere, cuplajul cuţitelor, tempomat sau golirea coşului colector pot fi comandate de la locul conducătorului – elegant şi fascinant de confortabil.

Tractoras de tuns gazon HONDA HF2417K5 Tip HTE

27.364,00 lei
Tractorasul de tuns iarba si gazon HONDA HF2417K5 HTE este perfect  pentru gradinile de dimensiune medie si mare, asigurand o colectare excelenta a ierbii taiate si a frunzelor, garantand obtinerea unui aspect ingrijit si curat.

Tractoras de tuns gazon cu transmisie hidrostatica HONDA HF2622K1 Tip HME

28.949,13 lei
Tractorașul de tuns gazon Honda HF 2622 K1 HME, 18.9 CP, 122 cm lățimea de tăiere, are o manevrabilitate excelentă și posibilitatea de golire a sacului colector la o singură atingere. Astfel, tunderea ierbii se face fără efort.

Tractoras de tuns gazon HONDA HF2625K1 Tip HMEH

33.079,00 lei
Tractorașul de tuns gazon cu transmisie hidrostatica Honda HF2625K1, 18.9 CP, 122 cm lățimea de tăiere, are o manevrabilitate excelentă și posibilitatea de golire a sacului colector la o singură atingere. Astfel, tunderea ierbii se face fără efort.

Tractoras de tuns/tocat iarba si vegetatie GRILLO MD 22N

46.685,00 lei

Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este un tractoraş hidrostatic cu dublă funcţie de tăiere. Modelul are un platou de tăiere dotat cu mâner “Quick Shift” pentru a putea face trecerea de la descărcarea laterală la mulching direct din scaunul de conducere. Grillo MD18 este echipat cu ambreiaj electromagnetic şi este ideal pentru tăierea ierbii pe pante. Tractoraşul de gazon Grillo MD 22N este dotat cu un motor puternic, beneficiază de manevrabilitate excelentă, poate lua viraje uşor şi are o viteză mare de lucru. Toate acestea fac din Grillo MD 22N un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.

TRACTORAS DE TOCAT VEGETATIE GRILLO 8.22

52.350,00 lei
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 8.22 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil şi frână pe roţile din faţă acţionate la pedală. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau de teren accidentat.

Tractoras de gazon zero turn GRILLO FX 27

58.897,00 lei
Tractoraşul hidrostatic de tuns Grillo FX 27 permite tăierea cu uşurinţă a ierbii în zone pline de obstacole. Sistemul de control are două pârghii cu ajutorul cărora gradul de rotire este redus la 0°, garantând o manevrare rapidă şi productivă. Această performanţă este excepţională datorită mecanismelor de balansare chiar şi în condiţiii de teren foarte dificile. Tractoraşul hidrostatic de tuns Grillo FX 27 are greutatea centrată pe axul de condus permițând maşinii să aibă o aderență crescută. Tractoraşul este echipat cu roţi mari ce reduc presiunea de apăsare, ceea ce face ca iarba să nu fie deteriorată. Înălţimea de tăiere se selectează direct printr-un buton de pe bord. Înălţimea poate fi ajustată continuu de la minimum 30 mm la maximul de 85 mm.

Tractoras de tuns gazonul GRILLO FD 450

93.000,00 lei
Tractorasul multifunctional Grillo FD 450 este o mașină de tuns iarba profesionistă hidrostatică cu punte de tăiere montată în față cu o capacitate de colectare a ierbii de 450 litri. Înălțimea de descărcare a colectorului de iarbă este de 170 cm cu o ejectare de 45 cm; tăierea și colectarea de înaltă performanță a acestui model sunt cele mai bune caracteristici ale acestuia. Sistemul inovator de tăiere "Grillo Overblow" permite accelerarea extraordinară a fluxului de iarbă / aer în canalul de descărcare, sporind considerabil capacitatea sa de colectare chiar și în condiții umede, menținând în același timp nivelul de zgomot al întregului sistem de tăiere / colectare extrem de scăzut. Mecanismul de taiere al ierbii montat in fata oferă operatorului o vizibilitate excelentă a zonei de lucru.