Afișez toate cele 13 rezultate

Utilaj de curatat STIHL RE 170 PLUS

3.849,00 lei
Aparatul de spalat cu presiune Stihl RE 170 PLUS, 3300 W, este un utilaj de curatat cu mare presiune, cu apa rece, puternic. Poate fi utilizat ca ajutor eficient pentru curatenia din jurul casei si spalat masina.

Utilaj de curatat STIHL RE 90

651,00 lei
Aparat de spalat cu presiune Stihl RE 90, motor monofazat cu putere de 1800 W, debit maxim de apa 520 L/h si o presiune maxima de 120 bar. Curatitor de inalta presiune, cu caracteristici suplimentare. Cap de pompa din aluminiu, set de roti integrat, set de pulverizare pentru agent de curatare, duza rotativa, duza cu jet de ventilator reglabil, cu reglare a presiunii, cuplaj anti-gaurire cu declansare rapida pe declansator si instrument, pozitie de parcare pentru oprirea pulverizatorului la preluare pauze, furtun de inalta presiune de 6 m lungime, maner de transport.

Utilaj de curatat STIHL RE 100

1.049,00 lei
RE 100 face parte din noua gama de aparate de curatat cu presiune dezvoltata de STIHL. Acesta are o fiabilitate inalta si un design atractiv si modern. Curatitorul RE 100 are duza reglabila cu jet plat, astfel presiunea este infinit variabila astfel incat pot fi curatate si cele mai sensibile suprafete.

Utilaj de curatat STIHL RE 110

1.299,00 lei
Aparat de spalat cu presiune Stihl RE 110 , motor monofazat cu putere de 1700 W, debit maxim de apa 440 l/h si o presiune maxima de 120 bar. Curatitor de inalta presiune, cu caracteristici suplimentare. Cap de pompa din aluminiu, motor cu inductie fara perii, set de roti integrat, set de pulverizare pentru agent de curatare, duza rotativa, duza cu jet de ventilator reglabil, cu reglare a presiunii, cuplaj anti-gaurire cu declansare rapida pe declansator si instrument, pozitie de parcare pentru oprirea pulverizatorului la preluare pauze, furtun de inalta presiune de 7 m, maner de transport, pulverizator mai lung cu maner moale pentru o operare convenabila, maner telescopic din aluminiu, compartiment de depozitare pe lateral cu duza integrata si depozitare a cablului de alimentare.

Utilaj de curatat STIHL RE 120

1.499,00 lei
Aparat de spalat cu presiune STIHL RE 120 este un utilaj compact cu design atractiv, modern si cu un concept de depozitare. Acest turbojet este special gandit pentru a fi utilizat in propria gospodarie, cu caracteristici imbunatatite de inalta calitate. Turbojetul STIHL RE 120 poate fi folosit cu usurinta pentru lucari de curatare in jurul casei si in gradina, curatarea autoturismelor, precum si pentru curatarea mobilierului de gradina, a aleilor sau teraselor. Dintre caracteristicile imbunatatite ale acestuia putem mentiona duza reglabila cu jet plat pentru curatarea suprafetelor mai sensibile, duza rotativa ce combina puterea de curatare a jetului ingust cu eficienta jetului plat pentru actiunile de curatare asupra suprafetelor cu murdarie persistenta. Cuplajul rapid anti rasucire permite conectarea si deconectarea rapida dintre lance si furtunul de inalta presiune, prevenind rasucirea furtunului. Transportul confortabil al utilajului este datorat sasiului integral si al rotilor mari ce pot face fata si unui teren accidentat sau trepte. In plus este prevazut cu maner retractabil din aluminiu, de inalta calitate, situat in partea posterioara a utilajului fapt ce simplifica transportul utilajului, dar si la depozitarea acestuia.

Utilaj de curatat STIHL RE 130 PLUS

2.049,00 lei
Aparat de spalat cu presiune Stihl RE 130 Plus , motor monofazat cu putere de 2300 W, debit maxim de apa 500 l/h si o presiune maxima de 150 bar. Curatitor de inalta presiune, cu confort exceptional. Cap de pompa din aluminiu, motor cu inductie fara perii, set de roti integrat, set de pulverizare pentru agent de curatare, duza rotativa, duza cu jet de ventilator reglabil, cu reglare a presiunii, cuplaj anti-gaurire cu declansare rapida pe declansator si aparat, pozitie de parcare pentru oprirea pulverizatorului la preluare pauze, furtun de inalta presiune de 9 m, armat cu otel, rezistent si durabil, maner de transport consolidat, pulverizator mai lung cu maner moale pentru o operare convenabila, maner telescopic din aluminiu, compartiment de depozitare pe lateral cu duza integrata si depozitare a cablului de alimentare.

Utilaj de curatat STIHL RE 150

3.299,00 lei
Curățător de înaltă presiune puternic și durabil de 140 de bari, cu funcții extinse. Pompa de înaltă presiune realizată din alamă, controlul presiunii / debitului utilizând un manometru, rezervor integrat cu control de dozare pentru agentul de curățare, duză reglabilă cu jet de ventilator, duză rotativă din ceramică rezistentă la uzură, cuplaj cu eliberare rapidă anti-găurire pe lance , compartiment de depozitare pentru duză, furtun de înaltă presiune armat cu oțel de 9 m.

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 150-9 EM

4.774,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 190-10W

5.089,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 150-13

6.778,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 150-10 EM

7.064,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 200-15

9.027,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata

Echipament pentru spalat cu presiune IMER HPSTAR 250-15

11.546,00 lei
Echipare standard: Lance 1.1 m cu presiune ajustabila Duza din ceramica ce asigura o viata ultra-indelungata