Consultanță

Aici, primești ajutor și sfaturi pentru grădina și hobby-ul tău.

Fie că deții o curte sau grădină pe care vrei să o amenajezi și întreții, fie că te ocupi de natură în mod profesionist, la Agronomo găsești îndrumare expertă pentru nevoile spațiului tău.

Te ajutăm să înțelegi ce produs ți se potrivește cel mai bine și cum anume îți vei ușura munca. Apelează cu încredere la consultanța echipei noastre — în magazinele Agronomo, telefonic sau online.

Te putem ajuta simplu și rapid.

Agronomo SRL

SC P.C.A.V. SRL

C.U.I. RO 6336175

Nr. reg. com. J02 / 1282 / 94

Urmărește-ne online

  Tipuri de consultanță

  Dintre atâtea tipuri de motofierăstraie, tocătoare de crengi, mașini de tuns iarba și altele — poate fi greu să alegi cea mai potrivită unealtă. Ținem cont de tipul și frecvența de lucru, dimensiunea spațiului, confortul tău și bugetul disponibil, pentru a-ți oferi varianta care te va mulțumi. 

  Universul plantelor e fascinant și în același timp provocator pentru cei care încep să își crească propriul lor colț verde. La Agronomo afli toate informațiile pentru creșterea și menținerea plantelor în grădina ta. Ușor și direct, în showroom sau prin telefon.

  Un sistem de irigații pare un puzzle complicat, cu multe piese diferite, dar aseamănătoare. Noi te ajutăm să deslușești ce înseamnă un sistem de irigații și de ce produse ai nevoie pentru realizarea corectă a irigațiilor, în curtea și grădina ta.

  Vrei să te informezi pe cont propriu?

  Citește articolele noastre despre cele mai frecvente subiecte despre creșterea și întreținerea spațiilor verzi.