Afișez toate cele 22 de rezultate

Detergent universal CU 100

37,50 lei
Detergent universal STIHL CU 100, pentru îndepărtarea protectivă a celor mai variate tipuri de murdării de pe suprafețele dure din domeniul casei și grădinii. Potrivit pentru suprafețe de lac, metal, piatră, plastic și sticlă.

Sampon auto & ceara CC 100

37,50 lei
Șampon auto și ceară STIHL CC 100 pentru înlăturarea impurităților stradale obișnuite (ex: sare, praf) și resturi de insecte de pe orice fel de vehicule. Spumant, componente de ceară valoroase, luciu strălucitor, efect perlat persistent.

Elemente de filtrare din pasla din pet STIHL

119,00 lei
Pentru montare ulterioară sau înlocuire. Fabricat din pâslă din PET rezistentă, lavabilă, foarte bună pentru aspirare umedă.

Duza pentru rosturi STIHL

11,00 lei
Duza din plastic, pentru curatarea locurilor greu accesibile. Lungime 300 mm.

Tub maner curb STIHL

27,50 lei
Tub maner curb din plastic, cu regulator al fortei aspiratoare. Racord cu diametru Ø 36 mm.

Varioclean STIHL

48,00 lei
Detergent alcalin pe bază de apă special pentru dizolvarea și îndepărtarea reziduurilor de uleiuri organice și pentru curățarea filtrelor de aer și a carcaselor. Detergentul este biodegradabil. Evitați contactul cu ochii și nu lăsați la îndemâna copiilor.

Elemente de filtrare din hartie STIHL

76,50 lei
Pentru montare ulterioară sau înlocuire. Fabricat din hârtie stabilă.

Duza pentru rosturi pentru curatarea cazanelor STIHL

161,00 lei
Duza pentru curatarea cazanelor de incalzire si a cuptoarelor de copt. Fabricata din metal.

Furtunuri de aspirare STIHL

237,00 lei
Furtun de aspirare, anti-static, cu adaptor pentru unelte electrice. Lungime 3.5 m.

Duza din aluminiu pentru pardoseala STIHL

279,00 lei
Duza din aluminiu pentru curatarea pardoselilor. Pentru aspirare uscata.

Aspirator de mana STIHL SEA 20.0 Unitate motor

419,00 lei
Aspirator de mana STIHL SEA 20.0 Unitate motor Primul aspirator de mana fara fir din gama de produse STIHL Unul

Aspirator STIHL SE 33

499,00 lei
Pentru curatarea suprafetelor uscate si umede din gospodarie precum si pentru curatearea masinii. Utilizare universala datorita ofertei vaste de accesorii.

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 62

710,00 lei
Aspirator compact pentru suprafeţe umede/uscate, cu echipare de primă clasă. Având funcţia de suflantă pentru curăţarea locurilor greu accesibile. Funcţie de curăţare a filtrului, duză reversibilă de podea, duză de rosturi, duză universală şi sac pentru filtru. Ideal pentru curăţenia în gospodărie, pivniţă, în zone exterioare din aproprierea casei şi în mici ateliere.

Aspirator de mana STIHL SEA 20.0 SET

649,00 lei
Primul aspirator de mana fara fir din gama de produse STIHL.Utilizare in jurul casei si in masina.

Aspirator BISONTE AS-506

849,00 lei
Aspirator profesional cu aspirare umeda si uscata, ideal a se folosi cu slefuitorul Bisonte pentru pereti / tavan

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 62 E

899,00 lei
Dacă doriți să efectuați lucrări de curățare profesionale în ateliere sau servicii de curățare și în industrie , aveți un dispozitiv de curățare compact și versatil cu aspiratorul electric umed și uscat STIHL SE 62 E.

Utilaj de maturat STIHL KG 550

949,00 lei
Utilaj rezistent de măturat pentru suprafeţe de până la 300m2. STIHL Multi-Clean cu două perii plate. Stabil, cu recipient de capacitate 25l, conceput pentru depozitare cu economie de spaţiu. Utilajul STIHL KG 550 mătură repede şi bine toate suprafeţele de beton, asfalt, sau pavaj. Reglajul pe înălţime permite un rezultat optim la curăţare şi în colţuri, margini şi canturi.

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 122 E

2.149,00 lei
Aspirator performant cu funcţionare umedă şi uscată. Cu reglaj de turaţie şi pornire delicată. Cu sistem automat de cuplare şi priză pentru conectarea de electrounelte. Aspiratorul se cuplează şi se decuplează automat de la unealtă. Funcţie de curăţare a filtrului, cuplă rapidă, role de ghidare cu posibilitate de blocare şi duză de pardoseală universală. Sistem de filtrare în mai multe trepte. Tub de mână şi de aspirare din inox. Furtun de aspirare de 3,0 m.

Utilaj de curatat STIHL RE 143

2.199,00 lei
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune, puternic şi compact, pentru un confort maxim de lucru. Dotat standard cu duză cu rotor şi duză plată. Prevăzut cu mâner telescopic din aluminiu, spaţiu frontal rabatabil pentru depozitare duze, mâner practic pentru transport, mecanism de reglare a presiunii/cantităţii, precum şi manometru poziţionat central.

Utilaj de curatat STIHL RE 282 Plus

5.990,00 lei
Utilaj de curățat de înaltă performanță și nivel de confort PLUS. Motor cu viteză redusă, tambur de înfășurat furtunul cu asistență suplimentară la răsucire, furtun din oțel ranforsat de 15 m, cu o a doua lance de pulverizare cu duză rotativă, tensiune de alimentare de 400 V, cu uzură scăzută, pistoane îmbrăcate în ceramică, pulverizator profesional ergonomic STIHL, rezervor de detergent, controlul presiunii/fluxului, manometru, filtru mare de apă.