Afișez 1 - 25 din 29 de rezultate

Detergent universal CU 100

37,50 lei
Detergent universal STIHL CU 100, pentru îndepărtarea protectivă a celor mai variate tipuri de murdării de pe suprafețele dure din domeniul casei și grădinii. Potrivit pentru suprafețe de lac, metal, piatră, plastic și sticlă.

Sampon auto & ceara CC 100

37,50 lei
Șampon auto și ceară STIHL CC 100 pentru înlăturarea impurităților stradale obișnuite (ex: sare, praf) și resturi de insecte de pe orice fel de vehicule. Spumant, componente de ceară valoroase, luciu strălucitor, efect perlat persistent.

Duza perie STIHL

Duza pentru curatarea elementelor sensibile, de ex. mobilier tapitat. Racord Ø 36 mm.

Elemente de filtrare din pasla din pet STIHL

119,00 lei
Pentru montare ulterioară sau înlocuire. Fabricat din pâslă din PET rezistentă, lavabilă, foarte bună pentru aspirare umedă.

Duza pentru rosturi STIHL

10,00 lei
Duza din plastic, pentru curatarea locurilor greu accesibile. Lungime 300 mm.

Tub maner curb STIHL

27,50 lei
Tub maner curb din plastic, cu regulator al fortei aspiratoare. Racord cu diametru Ø 36 mm.

Varioclean STIHL

48,00 lei
Detergent alcalin pe bază de apă special pentru dizolvarea și îndepărtarea reziduurilor de uleiuri organice și pentru curățarea filtrelor de aer și a carcaselor. Detergentul este biodegradabil. Evitați contactul cu ochii și nu lăsați la îndemâna copiilor.

Elemente de filtrare din hartie STIHL

76,50 lei
Pentru montare ulterioară sau înlocuire. Fabricat din hârtie stabilă.

Duza pentru rosturi pentru curatarea cazanelor STIHL

161,00 lei
Duza pentru curatarea cazanelor de incalzire si a cuptoarelor de copt. Fabricata din metal.

Furtunuri de aspirare STIHL

237,00 lei
Furtun de aspirare, anti-static, cu adaptor pentru unelte electrice. Lungime 3.5 m.

Duza din aluminiu pentru pardoseala STIHL

279,00 lei
Duza din aluminiu pentru curatarea pardoselilor. Pentru aspirare uscata.

Aspirator STIHL SE 33

499,00 lei
Pentru curatarea suprafetelor uscate si umede din gospodarie precum si pentru curatearea masinii. Utilizare universala datorita ofertei vaste de accesorii.

Utilaj de curatat STIHL RE 80

615,00 lei
Pentru operatiuni de curatenie in preajma casei si gradinii precum si pentru curatarea privata a vehiculelor. Spalator compact, de dimensiuni reduse, pentru o depozitare usoara. Echipat cu pompa de inalta presiune din aluminiu, duza rotativa, duza reglabila pentru jet plat, set de pulverizare a solutiei de curatare. Utilajul are cuple rapide pentru cuplarea sau decuplarea rapida a pistolului de furtun. Spatiu dedicat pe spalator pentru depozitarea in siguranta a accesoriilor. Echipat cu roti pentru o manevra usoara.

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 62

710,00 lei
Aspirator compact pentru suprafeţe umede/uscate, cu echipare de primă clasă. Având funcţia de suflantă pentru curăţarea locurilor greu accesibile. Funcţie de curăţare a filtrului, duză reversibilă de podea, duză de rosturi, duză universală şi sac pentru filtru. Ideal pentru curăţenia în gospodărie, pivniţă, în zone exterioare din aproprierea casei şi în mici ateliere.

Aspirator de mana STIHL SEA 20.0 SET

689,00 lei
Primul aspirator de mana fara fir din gama de produse STIHL.Utilizare in jurul casei si in masina.

Suflanta cu acumulator STIHL BGA 45

647,00 lei
Suflantă maniabilă, cu acumulator, pentru curăţarea unor suprafeţe exterioare de mici dimensiuni din gospodărie. Duză rotundă, acumulator integrat cu indicator al încărcării, suport fixabil pe perete pentru depozitare practică, cu încărcător integrat.

Aspirator BISONTE AS-506

760,00 lei
Aspirator profesional cu aspirare umeda si uscata, ideal a se folosi cu slefuitorul Bisonte pentru pereti / tavan

Utilaj de maturat STIHL KG 550

949,00 lei
Utilaj rezistent de măturat pentru suprafeţe de până la 300m2. STIHL Multi-Clean cu două perii plate. Stabil, cu recipient de capacitate 25l, conceput pentru depozitare cu economie de spaţiu. Utilajul STIHL KG 550 mătură repede şi bine toate suprafeţele de beton, asfalt, sau pavaj. Reglajul pe înălţime permite un rezultat optim la curăţare şi în colţuri, margini şi canturi.

Utilaj de curatat STIHL RE 100.0 PLUS CONTROL

1.299,00 lei
Spalator cu inalta presiune cu functie de CONTROL, ce presupune reglarea presiunii la apasarea unui buton sii afisaj LED pentru presiune pe pistol.Are inclus tamburul pentru furtun pentru o manevrare si depozitare simpla a acestuia.

Utilaj de curatat STIHL RE 120

1.499,00 lei
Spalator cu inalta presiune, robust, cu motor cu inductie si pompa de aluminiu de inalta caliate. Design compact cu maner telescopic, din aluminiu.

Aspirator cu tocător STIHL SH 56

1.649,00 lei
Ideal pentru curățarea suprafețelor de dimensiuni medii. Reglaj continuu al turației, cu duză rotundă si motor 2-MIX

Aspirator pentru suprafata umeda/ uscata STIHL SE 122 E

2.149,00 lei
Aspirator performant cu funcţionare umedă şi uscată. Cu reglaj de turaţie şi pornire delicată. Cu sistem automat de cuplare şi priză pentru conectarea de electrounelte. Aspiratorul se cuplează şi se decuplează automat de la unealtă. Funcţie de curăţare a filtrului, cuplă rapidă, role de ghidare cu posibilitate de blocare şi duză de pardoseală universală. Sistem de filtrare în mai multe trepte. Tub de mână şi de aspirare din inox. Furtun de aspirare de 3,0 m.

Suflanta STIHL SH 86

1.999,00 lei
Suflanta benzina STIHL SH 86 de mare capacitate cu jet de aer foarte puternic pentru curăţarea suprafeţelor întinse de frunze şi iarbă după ce gazonul a fost tuns. Cu catalizator şi sistem antivibraţii confortabil.