Explicarea termenilor

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR prin care CUMPĂRĂTORUL transmite VÂNZĂTORULUI intenția de a achiziționa bunuri și servicii prin intermediul site-ului www.agronomo.ro.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR, fără prezența fizică simultană a celor două părți. DESPRE CONTRACT – Prin înregistrarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.  Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această primă notificare se face electrinic (e-mail) sau telefonic. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și / sau serviciilor din coamndă. Dacă se modifică această cantitate Vânzătorul va anunța Cumpărătorul la adresa de email sau la numărul de telefon pus la dispoziție de acesta la efectuarea comenzii și va returna suma achitată. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul email-ului sau a numărului de telefon, a notificării de expediere a comenzii. Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe site stau la baza contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau de un furnizor al acestuia pentru bunurile achiziționate.  Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiune contact din site. Vânzătorul are libertatea de a gestion informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta. 

Pentru a comanda este nevoie să urmați următorii pași: 

  • Identificați produsele dorite prin intermediul categoriilor din meniu sau a căsuței de căutare din partea superioară a site-ului
  • Adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături
  • Folosiți butonul din dreapta sus pentru a accesa COȘUL DE CUMPĂRĂTURI sau pentru a trece direct la CHECKOUT
  • Pe pagina de CHECKOUT completați câmpurile necesare cu datele dumneavoastră corecte, pentru ca noi să putem reveni cu confirmarea comenzii. Notă: dacă aveți cont pe site vă puteți loga și câmpurile din formularul de comandă se vor completa automat.
  • Alegeți o metodă de plată preferată și finalizați comanda
  • Veți primi un email de confirmare a înregistrării comenzii.

Sistemele de înregistrare electronice automate sunt considerate ca făcând dovada naturii, conținutului și datei comenzii. Ofertele de produse pe care le propunem sunt valabile numai în limita stocurilor noastre disponibile. Dacă stocul este epuizat, veti fi informat ulterior că produsul este indisponibil. Înregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Vânzătorul va confirma acceptarea comenzii Cumpărătorului la adresa de e-mail pe care Cumpărătorul a comunicat-o, Cumpărătorul purtand toata responsabilitatea pentru declararea unei adrese de e-mail corecte si functionale. 

Vânzarea va fi încheiată numai după confirmarea comenzii. Atragem atentia asupra faptului ca o parte dintre produsele de pe aceasta pagina de internet pot fi comandate cu livrare prin curier/transport, iar altele pot fi doar rezervate/comandate cu ridicare din magazin sau in alt mod agreat cu vanzatorul care sa permita un contact direct intre Vanzator si Consumator. Gama de produse care nu se livreaza prin curier/transport include produsele care ar putea provoca raniri in eventualitatea utilizarii ne-corespunzatoare sau unei gresite asamblari. Astfel de produse trebuie predate montate si in stare de functionare direct Cumparatorului dupa instruirea detaliată cu privire la utilizare şi intreţinere, pentru a beneficia de o utilizare cât mai indelungata, să fie evitate accidentele şi rănirile, precum şi costurile cu reparaţiile datorate utilizării neconforme. 

Furnizarea datelor Dvs. Personale necesare în vederea prelucrării şi livrării comenzilor este necesara pentru ca Vanzatorul sa poata executa contractul cu Dvs, respectiv sa va predea produsul si/sau sa tina legatura cu Dvs cu privire la executarea obligatiilor Vanzatorului. În momentul în care confirmaţi comanda dând click pe opţiunea «Confirm comanda», declaraţi că acceptaţi comanda, pretul de plata precum şi toate condiţiile de vânzare aferente. Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula orice comandă de la un client cu care există un litigiu legat de plata unei comenzi anterioare.

Consiliere de vânzare

CONSILIERE ÎN MAGAZIN – În fiecare magazin P.C.A.V. (AGRONOMO Arad, PCAV PECICA, PCAV GURAHONȚ) veți găsi specialiști foarte bine pregătiți, capabili să vă ofere toată consultanța de care aveți nevoie în alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastră. Specialiștii noștri de vânzări fac mai mult decât un simplu consultant. Pe lângă procesul normal de asistare a cumpărătorului, ne asigurăm că fiecare persoană care pleacă din magazinele noastre este capabilă să utilizeze produsele cumpărate.  În acest sens, anumite categorii de produse, în special cele care prezintă pericol de vătămare corporală a utilizatorului, sunt predate cumpărătorului după o sesiune de instruire informativă. În această sesiune, specialiștii noștri pornesc aparatul și oferă o demonstrație de lucru, alături de multiple sfaturi de care să țineți cont în utilizare. De asemenea, fiecare produs din magazinele AGRONOMO / P.C.A.V. beneficiază de instrucțiuni oficiale din partea producătorului, precum și de garanția aferentă. 

CONSILIERE ONLINE – înainte de a cumpăra: identificare produse specifice activității dvs (detalii de care avem nevoie: tipulși mărimea suprafețelor exploatate, frecvență lucrări, nr animale, locatiile / zonele etc). După ce ai cumpărat: te ajutăm cu sfaturi de exploatare pentru creșterea fiabilitții și duratei de exploatare a produsului, precum și accesorizare pentru diversificarea activității.