Afișez toate cele 18 rezultate

AFN 075 STIHL

63,00 lei
Știfturile de fixare sunt disponibile ca accesorii de bază pentru operarea mașinii de tuns robotizate STIHL iMOW®. Acestea sunt folosite pentru ancorarea firului perimetral la marginea zonei care urmează să fie tundută de STIHL iMow. O unitate cuprinde 75 de pini de fixare.

Fir de delimitare ARB 151 STIHL

Fir de delimitare pentru instalat robotii de tuns gazon RMI (Stihl) respectiv MI (Viking). Rola de 150m, diametru fir 2,3mm firul este adrecvat pentru lungimi de pana la 650m. Pentru lungimi mai mareste necesara folosirea firului cu diametru de 3,4mm. Cu ajutorul lui se poate delimita foarte exact zona de actiune (PERIMETRU) a robotului de tuns iarba

AIP 602 STIHL

Blatul Protect este un supliment opțional pentru stația de andocare iMOW®. Protejează cositoarea robotică iMow în poziția parcată de lumina puternică a soarelui și murdărie.

Kit de instalare S STIHL

Set de instalare pentru robotii de tuns gazon RMI (Stihl) respectiv MI (Viking).

Fir de delimitare ARB 501 STIHL

Fir de delimitare pentru instalat robotii de tuns gazon RMI (Stihl) respectiv MI (Viking).

Post de andocare ADO 401 STIHL

Stație de andocare pentru mașina de tuns iarbă robotică STIHL iMOW® din seria RMI 4.

Post de andocare ADO 601 STIHL

Stație de andocare pentru cositoare robotizată STIHL iMOW® din seria RMI 6. Acesta este locul în care mașina de tuns iarba automată își parchează și își reîncarcă bateria în perioadele de odihnă. Stația de andocare poate fi amplasată în interiorul sau în afara zonei de gazon.

Deflector ADF 400 STIHL

Deflector ADF 400 - Pentru RT 4082 Prezentare generală Deflectorul asigură descărcarea din spate a tăieturilor și distribuția lor uniformă pe suprafața gazonului. Pentru RT 4082.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 40 Tip E

4.557,00 lei
Robot de tuns gazon Honda MIIMO HRM40 E fara  Comunicare cu Smartphone HRM40 E  este conceput pentru curti de pana la 400 m2, acesta taie in linii drepte. HRM40 E  are cateva caracteristici unice in lumea robotilor de tuns gazon:Functia Map & Mow prin care cartografiaza curtea, calculeaza si memoreaza, centimetru cu centimetru aria de lucru; - Datorita functiei Map & Mow, atunci cand i se descarca bateria, acesta va merge direct la statia de incarcare si nu de-a lungul firului de perimetrare. - Tot datorita functiei Map & Mow, dupa ce si-a incarcat bateria, acesta stie sa ajunga direct la locul unde s-a oprit din taiere in prealabil. - Tunde in mod logic, in linii drepte de 5 metri si nu in mod aleator ca alte modele de roboti.

Robot de tuns iarba STIHL RMI 422

4.900,00 lei
Dacă doriţi să tăiaţi suprafeţe de gazon de mici dimensiuni până la medii, complet automatizat, robotul de tuns gazon STIHL RMI 422 iMOW® este soluţia practică. Unitatea de tăiere este acţionată de un acumulator integrat litiu-ion. În timpul tăierii, gazonul este scurtat foarte puţin, astfel încât bucăţile mici de iarbă tăiată sunt reintroduse pe gazon sub formă de nutrienţi naturali valoroşi şi fertilizatori. Aceştia menţin densitatea şi sănătatea gazonului. Folosind setarea de reglare a înălţimii de tăiere, gazonul Dumneavoastră este tăiat cu precizie la înălţimea dorită, datorită funcţiei de adaptare a vitezei în pantă chiar şi pe teren denivelat cu grad de înclinare de până la 35 %. Carcasa rezistentă protejează iMOW®-ul de obstacole şi intemperii. Senzorii integraţi detectează contactul cu obiecte şi iniţiază schimbarea direcţiei robotului de tuns iarbă iMOW®. Utilajul compact poate fi programat şi organizat doar în câţiva paşi prin intermediul consolei de control. Utilizând planul interactiv de tăiere, intervalul orar în care să fie operaţional robotul de tuns gazon poate fi stabilit pentru fiecare zi. În aceste intervale orare în care robotul este activ, acesta determină automat cele mai bune momente de tăiere pentru a obţine un rezultat optim. Pentru instalare este necesar un kit de instalare. Roboţii STIHL iMOW® de tuns iarbă sunt în conformitate cu toate standardele de siguranţă în vigoare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că robotul de tuns iarba iMOW® nu este o jucărie. În timpul intervalelor în care este activ iMOW®-ul copii, trecătorii şi animalele trebuie ţinuţi la distanţă de zona în care acesta activează. Vă rugăm să consultaţi instrucţiunile de utilizare pentru informaţii suplimentare.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 40 Tip EC LIVE

5.465,00 lei
Modelele HRM40 E si HRM40 EC Live (de 400mp) au cateva caracteristici unice in lumea robotilor de tuns gazon: Functia Map & Mow prin care cartografiaza curtea, calculeaza si memoreaza, centimetru cu centimetru aria de lucru; Datorita functiei Map & Mow, atunci cand i se descarca bateria, acesta va merge direct la statia de incarcare si nu de-a lungul firului de perimetrare. Tot datorita functiei Map & Mow, dupa ce si-a incarcat bateria, acesta stie sa ajunga direct la locul unde s-a oprit din taiere in prealabil. Tunde in mod logic, in linii drepte de 5 metri si nu in mod aleator ca alte modele de roboti. Modelul HRM40 EC Live, poate fi conectat la Smartphone si va permite: Programarea de la distanta a robotului Miimo Verificarea starii si a activitatii cand sunteti departe de casa Oprirea robotului Miimo pe ploaie torentiala Notificare daca robotul Miimo a fost furat Modelul HRM40 EC Live, poate fi conectat la Amazon Alexa si va permite: Sa adaugati robotul Miimo HRM40 EC Live la gama de dispozitive cotrolabile vocal Sa ii spuneti lui Miimo ce are de facut prin voce. 5 functii pot fi comandate vocal: Mow, Pause, Dock, Status, Schedule. Nu e nevoie de instalarea unei aplicatii separate, este deja compatibil cu Alexa.

Robot de tuns iarba STIHL RMI 422 P

5.800,00 lei
Robotul STIHL de tuns iarba RMI 422 P iMOW® asigură rezervele de energie necesară pentru îngrijirea suprafeţelor de gazon de dimensiuni medii. Acumulatorul său puternic litiu-ion activează dispozitivul de tăiere şi mărunţire atât de eficient încât poate întreţine o suprafaţă de până la 1,500 m² în doar câteva cicluri de încărcare. Robotul de tuns iarbă întreţine suprafaţa de gazon utilizând un algoritm extrem de eficient. Sistemul de reglare a înâlţimii de tăiere vă permite stabiliţi cu uşurinţă înălţimea corectă de tăiere a ierbii. În timpul tăierii, iarba este scurtată cu câţiva milimetri, ceea ce permite gazonului să crească treptat şi să beneficieze în mod constant de nutrienţi. Chiar şi pe teren cu pantă de până la 40%, calitatea tăieturii rămâne constantă, graţie funcţiei de adaptare la viteză în pantă. O carcasă mobilă dotată cu senzori asigură protecţie. Se adaptează în cazul în care vine în contact cu obiecte străine, iar senzorii transmit un semnal de schimbare a direcţiei atunci când vine în contact cu un obstacol. Utilajul compact poate fi programat în câţiva paşi printr-un display şi asigură acces facil la toate datele legate de tăiere şi de planul de tăiere dinamic, datorită interfeţei sale intuitive. Pentru instalare este necesar un kit de instalare. Roboţii STIHL iMOW® de tuns iarbă sunt în conformitate cu toate standardele de siguranţă în vigoare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că robotul de tuns iarba iMOW® nu este o jucărie. În timpul intervalelor în care este activ iMOW®-ul copii, trecătorii şi animalele trebuie ţinuţi la distanţă de zona în care acesta activează. Vă rugăm să consultaţi instrucţiunile de utilizare pentru informaţii suplimentare.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 70 Tip EC LIVE

6.555,00 lei
Instalare usoara si rapida datorita functiei de cartografiere a curtii: Map & Mow Pentru zonele imposibil de atins  exista functia de tuns in patrat: Place & Mow 2x2; 3x3 si 4x4 mp

Robot de tuns iarba STIHL RMI 632

7.900,00 lei
Robotul STIHL RMI 632 iMOW® de tuns iarba este ideal dacă doriţi să întreţineţi gazonul de mari dimensiuni în totalitate automat. Acesta este dotat cu un acumulator puternic litiu-ion şi o lăţime de tăiere de 28 cm, care îi permite să întreţină cu uşurinţă suprafeţe de până la 3,000 m² . Unitatea de tăiere transformă firele de iarbă în bucăţi fine, care sunt reabsorbite de pământ ca fertilizator natural. Puteţi programa lungimea de tăiere dorită pe o scală de 15 setări. Pentru o tăiere uniformă, funcţia de ajustare la viteză în pantă, adaptează puterea motorului la condiţiile terenului. RMI 632 poate întreţine terenuri cu pantă de până la 45 %. În situaţia în care în care vine în contact cu un obiect în aria de acţionare, carcasa mobilă cu senzori detectează obstacolele, iar robotul iMOW® schimbă direcţia. Display-ul integrat LCD, care este parte din consola, este utilizat pentru informaţii. Acesta poate fi utilizat pentru a afla informaţii despre nivelul de încărcare a robotului sau pentru a interveni în planul dinamic de tăiere. Pentru instalare este necesar un kit de instalare. Roboţii STIHL iMOW® de tuns iarbă sunt în conformitate cu toate standardele de siguranţă în vigoare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că robotul de tuns iarba iMOW® nu este o jucărie. În timpul intervalelor în care este activ iMOW®-ul copii, trecătorii şi animalele trebuie ţinuţi la distanţă de zona în care acesta activează. Vă rugăm să consultaţi instrucţiunile de utilizare pentru informaţii suplimentare.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 310K1 Tip EAE

8.794,00 lei
Robotul de gazon Honda MIIMO HRM310K1 EA, 1500mp, face parte din gama de roboți de tuns gazon MIIMO. Aceasta este o gamă inovativă și permite întreținerea ușoară a gazonului, tot timpul anului, cu un efort minim. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM310K1 EA, 1500mp, urmează conturul grădinii dumneavoastră, navigând printre obstacole, tăind bucăți mici de iarbă, care se descompun rapid și fertilizează solul, contribuind din plin la un gazon perfect și sănătos. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM310K1 EA, 1500mp, este alimentat de o baterie Li-ion, este foarte silențios și fiabil, permițându-vă să-l programați chiar și pe timp de noapte, fără să deranjați vecinii. Roboții MIIMO sunt construiți să lucreze în orice condiții de vreme și nu prezintă niciun pericol pentru animalele de companie, datorită senzorilor încorporați, care vor detecta orice mișcare de ridicare și vor opri lamele din tăiere. Roboții MIIMO știu întotdeauna când este momentul în care trebuie să se îndrepte către stația de încărcare.

Robot de tuns iarba STIHL RMI 632 P

9.200,00 lei
Robotul pentru tuns gazonul cu Acumulator RMI 422.0 P, Stihl, 60 W, 4450 rpm este o masina de tuns iarba compacta si inteligenta, cu functie de mulcire. Bateria litiu-ion puternica actioneaza lama in puntea de cosit pentru mulci, astfel incat sa puteti cosi o suprafata de pana la 1.500 m² in doar cateva cicluri de incarcare cu aceasta masina de tuns robotizata iMow. Masina de tuns iarba automata proceseaza zona folosind un algoritm deosebit de eficient. Reglarea inaltimii de taiere cu setari multiple va permite sa definiti cu usurinta inaltimea corecta a iarba. In timpul mulcirii, lungimea ierbii este doar scurtata cu cativa milimetri, ceea ce permite gazonului sa creasca usor si sa fie in permanenta alimentat cu substante nutritive. Chiar si pe terenuri deluroase cu un gradient de pana la 40%, calitatea taierii ramane constanta datorita functiei de adaptare a vitezei panta. O capota mobila cu senzori ofera protectie. Se incinge in cazul contactului cu obiecte straine, iar senzorii transmit un semnal pentru a schimba directia cand contactul este facut cu un obstacol. Masina compacta poate fi configurata in doar cativa pasi printr-un afisaj si ofera acces usor la toate datele de performanta si la planul de cosit dinamic datorita interfetei intuitive a utilizatorului. Un kit de instalare este necesar pentru instalare. Cositoarele robotizate STIHL iMow respecta toate standardele de siguranta aplicabile.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 520K1 Tip EAE

9.673,00 lei
Robotul de gazon Honda MIIMO HRM520K1 EAE, 3000 mp, face parte din gama de roboți de tuns gazon MIIMO. Aceasta este o gamă inovativă și permite întreținerea ușoară a gazonului, tot timpul anului, cu un efort minim. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM520K1 EAE, 3000 mp, urmează conturul grădinii dumneavoastră, navigând printre obstacole, tăind bucăți mici de iarbă, care se descompun rapid și fertilizează solul, contribuind din plin la un gazon perfect și sănătos. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM520K1 EAE, 3000 mp, este alimentat de o baterie Li-ion, este foarte silențios și fiabil, permițându-vă să-l programați chiar și pe timp de noapte, fără să deranjați vecinii.

Robot de tuns gazon HONDA Miimo HRM 3000 Tip E

11.716,00 lei
Robotul de gazon Honda MIIMO HRM3000 E, 4000 mp, face parte din gama de roboți de tuns gazon MIIMO. Aceasta este o gamă inovativă și permite întreținerea ușoară a gazonului, tot timpul anului, cu un efort minim. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM3000 E, 4000 mp, urmează conturul grădinii dumneavoastră, navigând printre obstacole, tăind bucăți mici de iarbă, care se descompun rapid și fertilizează solul, contribuind din plin la un gazon perfect și sănătos. Robotul de gazon Honda MIIMO HRM3000 E, 4000 mp, este alimentat de o baterie Li-ion, este foarte silențios și fiabil, permițându-vă să-l programați chiar și pe timp de noapte, fără să deranjați vecinii.