Afișez toate cele 8 rezultate

Motocoasa STIHL FS 361 C-EM

4.099,00 lei
Motocoasa fiabila si puternica de 2.3 CP pentru lucrari de cosit in iarba aspra ideal pentru agricultura si gradinarit .Detine functia STIHL ErgoStart cu motor 2-MIX si sistem M-Tronic

Motocoasa STIHL FS 261 C-E

3.885,00 lei
Motocoasa Stihl FS261 C-E este ideala pentru agricultura sau gradina.

Motocoasa STIHL FS 511 C-EM

5.299,00 lei
Motocoasa pentru peisagisti, servicii municipale si agricultura, se livreaza cu accesorii pentru operatii de tocare. Se foloseste pentru suprafete mari de tuns si intretinere pepiniere.  

Motocoasa STIHL FS 461 C-EM L

4.699,00 lei
Pentru lucrari minutioase de uniformizare a ierbii dure. Sistem anti-vibratii in 4 puncte de STIHL ErgoStart, maner multifunctional, maner actionat cu doua maini, ajustarea manerului fara unelte, motor STIHL 2-MIX, STIHL M-Tronic, cu centura universala ADVANCE.

Motocoasa STIHL FS 311

3.249,00 lei
Motocoasă uşoară şi deosebit de puternică pentru iarba încâlcită şi hăţişuri. Pornire simplificată, mâner dublu, maneta de comandă cu buton pentru oprire, motor 4-MIX(r), transmisie care nu necesită întreţinere, tijă rezistentă, ham universal ADVANCE PLUS.

Motocoasa cu fir GRILLO HWT 600 WD

6.735,00 lei
Aceasta motocoasa a fost proiectata pentru a usura cu mult sarcina utilizatorului pe orice tip de teren. Rotile din dotare au tractiune proprie, sunt de diametru mare si au un profil foarte aderent. Viteza de avansare este de 3 km/h si are o productivitate mult superioara fata de motocositorile / trimerele de umar. Avantaje pentru beneficiari: - Nu mai trebuie sa duca pe umar / spate, greutatea de 8-10 kg. a unei motocoase - Are roti pe care se sprijina utilajul - Poate lucra pe orice tip de teren si chiar si pe pante de pana la 20° inclinatie - Acest model HWT 600 WD are tractiune proprie, deci nu trebuie nici macar impins - Are motor Honda in 4 timpi cu o turatie de doar 3000 rpm - Are zgomot mult mai redus fata de variantele cu motorizare in 2 timpi - Motorul nu mai este pozitionat aproape de trunchiul utilizatorului, de aici rezulta si diminuarea noxelor inhalate si menajarea auzului. - Latime mare de lucru de 60 cm.

ALLET CLASIC 17L

7.349,00 lei
Informațiile despre produs Motor: motor Loncin în patru timpi pe benzină de 87 cmc răcit cu aer Latime de taiere:

Trimmer iarba GRILLO HWT700

8.110,00 lei
Motocoasa cu fir și disc fierăstrău Grillo HWT 700 a fost proiectată pentru a ușura cu mult sarcina utilizatorului pe orice tip de teren. Roțile din dotare au tracțiune proprie, sunt de diametru mare și au un profil foarte aderent. Viteza de avansare este de 2 km/h și are o productivitate mult superioară față de motocositorile / trimerele de umăr.