Afișez toate cele 24 de rezultate

Maner de pila STIHL

9,00 lei
Maner din lemn pentru toate pilele triunghiulare,plate si rotunde de 4.0 pana la 5.5 mm

Ulei STIHL Forest Plus 1L

20,00 lei
Uleiul pentru lanț Forest Plus de la STIHL are în formulă uleiuri parafinice și aditivi pentru a asigura o bună funcționare a motofierăstrului în condiții grele de utilizare. Este destinat ungerii șinei și a lanțului oricărei mărci de motofierăstrău.

Calibre pentru pile STIHL

27,50 lei
Pentru verificarea unghiului de degajare și ascuțire, a lungimii dinților și a distanței limitatorului de adâncime precum și pentru curățarea canelurilor și orificiilor pentru accesul uleiului din șina de ghidaj. Pentru lanțurile cu pasul 1/4", 3/8" P, .325" și 3/8".

Ulei STIHL 4timpi 10W-30 0.6L

31,00 lei
Ulei mineral pentru motoare pe benzina in 4 timpi pentru utilaje agricole, generatoare de curent, utilaje de constructii.

Canistra STIHL cu capac tip pahar de masura amestec 1L

40,00 lei
Recipient pentru amestecul uleiului 2T cu benzina, pt realizarea amestecului carburant necesar motoarelor in 2 timpi.

Maner de pila FH 1 STIHL

43,00 lei
Maner bicompozit cu unghiuri de ascutit . Pentru pilele rotunde de la 3,2 la 5,5 mm.

Service Kit 24 STIHL

49,00 lei
Cu kitul de service 24 pentru motocoase STIHL și KombiEngines puteți efectua singur lucrări de întreținere a mașinii. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și de combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii. În acest fel, vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul mașinii dvs. funcționează întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

Ulei pentru motoare STIHL HP in 2 timpi

50,00 lei
Ulei de amestec mineral, pentru motoare in 2 timpi, recomandat de catre producator pentru utilajele care au motorul în 2 Timpi (motocoase, ferestraie, aparatele foreze, suflante, sistemele combinate, aspiratoarele cu tocător). Se foloseşte în amestic cu benzină, proporţia fiind de 1:50. HP 2T este un ulei mineral cu degajare redusa de fum, care asigura protectie antigripare excelenta. In conformitate cu cerintele: Kamoto, Dolmar, Hitachi, Husqvarna, Jonsered, Makita, Maruyama, McCulloch, Oleo-Mac, Oregon, Al-ko, Partner, Poulan, Ryobi, Stihl.

Sevice Kit 14 STIHL

52,00 lei
Cu kitul de service 14 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Canistra pentru benzina transparenta STIHL 3L

55,00 lei
Canistra transparenta, ideala pentru depozitarea sau transportul cu usurinta al amestecului de benzina cu ulei pentru motor. Recipient de 3l pentru benzina. Canistra este prevazuta cu teava de golire (flexibila). Corespunde standardului UN

Service Kit 16 STIHL

64,00 lei
Cu Service Kit 16 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Service Kit 4 STIHL

68,00 lei
Cu Service Kit 4 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Canistra pentru benzina profesionala STIHL 5L

68,00 lei
Canistră pentru benzină, capacitate 5 L. Culoare portocalie. Cu sistem de golire. Cu aprobare UN.

Service Kit 9 STIHL

70,00 lei
  Cu Service Kit 9 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din acest motiv, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.    

Service Kit 31 STIHL

72,00 lei
Cu Service Kit 31 pentru melcuri de pământ STIHL pe benzină, motocoase, tăietoare de stâlpi și KombiEngines, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la mașină. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune, astfel încât acestea să funcționeze întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

Sistem de umplere pentru ulei de lant STIHL

81,00 lei
SISTEM UMPLERE PT ULEIUL ADERENT LANTURI – Previne scurgerile si supraincarcarea la reincarcare atunci cand se folosesc canistre combinate STIHL

Service Kit 15 STIHL

88,00 lei
Cu Service Kit 15 pentru ferăstraie cu benzină STIHL, puteți efectua singuri lucrări de întreținere la ferăstrăul cu lanț. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune și că motorul ferăstrăului cu lanț funcționează întotdeauna fiabil și cu performanțe optime.

Sistem de umplere pentru STIHL pentru combustibil

88,00 lei
Pentru alimentarea ușoară a utilajelor, pentru evitarea supraplinului.

Canistra combinata profesionala STIHL 3L+1.5L

133,00 lei
Canistra STIHL este compartimentata pentru depozitarea si transportul facil al amestecului benzina+ulei motor si ulei de lant. Capacitatea este de 3 litri amestec combustibil si 1.5 litri ulei de lant. Inclusiv teava de scurgere. Si la aceasta canistra poate fi utilizat sistemul STIHL de umplere pentru combustibili si ulei de lant.

Service Kit 32 STIHL

155,00 lei
Cu Service Kit 32 pentru mașinile de tăiat STIHL, puteți efectua singur lucrări de întreținere a sculei. Întreținerea standard regulată, cum ar fi înlocuirea filtrelor de aer și de combustibil și a bujiei, mărește durata de viață a mașinii de tăiat. Din această cauză, vă puteți ajuta să vă asigurați că componentele și piesele mașinii sunt protejate de murdărie și daune, astfel încât acestea să funcționeze întotdeauna în mod fiabil și cu performanțe optime.

Seturi de ascutit STIHL

217,00 lei
Set de ascuțit lanțurile 1/4" și 3/8" P, alcătuit din: - Suport de pile și pilă rotundă - Pilă lată - Calibru pentru pilire - Trusă rezistentă

Canistra combinata profesionala STIHL 5L+3L

238,00 lei
Rezervor combinat de combustibil Stihl professionala 5 litri de combustibil 3 litri de ulei